Toont alle 2 resultaten

Tissot V8 | Saffier Juweliers

Tissot is een Zwitsers horlogemerk dat in 1953 werd opgericht. Het merk is sinds jaar en dag één van de meest vooraanstaande horlogefabrikanten ter wereld dankzij de vooruitstrevende technologie in combinatie met speciale materialen. Net als Omega is Tissot tegenwoordig een merk dat valt onder de paraplu van de Swatch Group. Tissot is actief als officieel tijdwaarnemer bij verschillende grote sportevenementen zoals Tour de France, de MotoGP, rugby en ijshockey. Eén van de families van Tissot is de Tissot V8. Saffier Juweliers is officieel dealer van Tissot, waaronder ook de Tissot V8. Bent u op zoek naar een Tissot V8? Dan bent u bij Saffier Juweliers aan het juiste adres.

Vernoemd naar de bekende V8 motor

De Tissot V8; zijn naam dankt het horloge aan het gelijknamige type motor die bekend is voor zijn vermogen. Het design van de Tissot V8 is geïnspireerd op de cockpit instrumenten uit de tijd waar racers de informatie nog niet op een digitale display konden aflezen. In plaats van een digitale display werd het dashboard gekenmerkt door grote, ronde instrumenten. Dankzij het nauwkeurige quartz uurwerk kan de V8 tijden meten tot op een tiende van een seconde. Met een drukknop boven en onder de kroon en de drie hulpwijzer platen ziet de V8 er op het eerste zicht uit als een chronograaf. De behuizingen van deze lijn zijn uitsluitend van roestvrijstaal. De meeste modellen van de Tissot V8 zijn voorzien van een tachymeter. Daarmee kan de gemiddelde snelheid per uur berekend worden. Hiervoor wordt de tijd gestopt na het afleggen van een kilometer. De grote secondewijzer stopt na een druk op de knop en wijst naar een getal op de tachymeter wat de snelheid per kilometer aangeeft.

Tissot V8 kopen bij Saffier Juweliers

Wilt u een Tissot V8 kopen? Kom dan langs bij Saffier Juweliers of bestel in onze webshop. Naast een hele collectie Tissot horloges bent u bij ons ook aan het juiste adres voor vele andere horloges van verschillende grote merken. Heeft u nog vragen over de Tissot V8 of andere horloge modellen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!