Toont alle 16 resultaten

Tissot PRX

Tissot is al meer dan 150 jaar een leider in de horloge industrie en hun Prx collectie is een van de meest populaire lijnen. De Tissot Prx horloges staan ​​bekend om hun schoonheid, duurzaamheid en precisie, en ze hebben een uitgebreide collectie stijlen voor elke smaak. De horloges in deze collectie zijn gemaakt van roestvrij edelstaal en hebben felgekleurde wijzerplaten.

Tissot PRX Powermatic 80

Tissot maakt al sinds 1853 hoogwaardige horloges en de Tissot Prx Powermatic 80 is daarop geen uitzondering. Dit horloge wordt aangedreven door een automatisch uurwerk van Zwitserse makelij met een gangreserve van 80 uur en heeft een datumvenster, lichtgevende wijzers en markeringen. De kast is gemaakt van roestvrij staal met een saffierglas en is waterdicht tot 100 meter. De Tissot Prx Powermatic 80 is een uitstekende keuze voor iedereen die een betrouwbaar en stijlvol horloge wil dat jarenlang meegaat.

Tissot PRX kopen bij Saffier Juweliers

Saffier Juweliers is officieel dealer van Tissot. Wilt u graag een Tissot Prx horloge kopen? In onze webshop en winkel kunt u terecht voor de Tissot Prx familie en vele andere horloges uit andere families van Tissot. Heeft u vragen over de Tissot Prx of andere specifieke modellen? Neem gerust contact met ons op, we geven u graag advies.