Chrono XL

Toont alle 4 resultaten

Categorieën

Prijs

- €

Tissot Chrono XL

Tissot is een Zwitsers horlogemerk dat al in 1953 werd opgericht. Het merk is sinds jaar en dag één van de meest vooraanstaande horlogefabrikanten ter wereld dankzij de vooruitstrevende technologie in combinatie met speciale materialen. Dit uit zich in horloges met klassieke en eigentijdse ontwerpen. Net als Omega is Tissot tegenwoordig een merk dat valt onder de paraplu van de Swatch Group. Tissot is actief als tijdwaarnemer bij verschillende grote sportevenementen waaronder de Tour de France, de MotoGP, rugby en ijshockey. Saffier Juweliers is officieel dealer in Nederland, wij kunnen u een groot aanbod uit de veelzijdige Chrono XL collectie leveren. Wij bieden diverse horloges uit de verschillende Tissot families aan, waaronder dus de Tissot Chrono XL reeks. Bent u op zoek naar een Tissot Chrono XL horloge? Dan bent u bij Saffier Juweliers aan het juiste adres.

Sportieve tradities

Tissot is al sinds 2015 de Officiële Tijdwaarnemer van de NBA. Tissot gelooft sterk in de positieve teamwaarden van de 5-tegen-5 sport en in de universele aantrekkingskracht ervan. In de collectie van Tissot Chrono XL vindt u dan ook diverse special edition modellen welke speciaal gemaakt zijn voor de NBA. De Tissot Chrono XL Classic wordt gekenmerkt door zijn grote kas van 45 mm. Dit model is voorzien van een zwarte wijzerplaat met zilveren wijzers en een stoere lederen band. De index en de grote zwarte wijzerplaat maken de tijd eenvoudig af te lezen. De wijzerplaat met subtiele chonograaf draagt bij aan een sportieve uitstraling. Een ander stoer model uit de NBA verzameling is de Tissot Chrono XL Classic. Dit model is een lust voor het oog met de prachtige leren band met rode details die ook weer terug komen in de de zwarte wijzerplaat. Het rood witte Chicago Bulls logo op de wijzerplaat past goed bij het zwarte horloge.

Tissot Chrono XL kopen bij Saffier Juweliers

Saffier Juweliers is officieel dealer van Tissot Chrono XL. Wilt u graag een Tissot Chrono XL kopen? In onze webshop en winkel kunt u terecht voor de Tissot Chrono XL familie en vele andere horloges uit de andere families van Tissot. Heeft u vragen over de Tissot Le Locle of wellicht over de andere modellen? Neem gerust contact met ons op.