Toont alle 10 resultaten

De Tissot Chrono XL Collectie

Tissot is een Zwitsers horlogemerk dat al in 1953 werd opgericht. Het merk is sinds jaar en dag één van de meest vooraanstaande horlogefabrikanten ter wereld dankzij de vooruitstrevende technologie in combinatie met speciale materialen. Dit uit zich in horloges met klassieke en eigentijdse ontwerpen.. Tissot is actief als tijdwaarnemer bij verschillende grote sportevenementen waaronder de Tour de France, de MotoGP, rugby en ijshockey. De horloges in deze collectie beschikken allen over een quartz uurwerk en een edelstalen kast.

Tissot Chrono XL Classic

De Tissot Chrono XL collectie bestaat uit een verscheidenheid aan unieke horloges, Van horloges met leren banden tot aan samenwerkingen met Amerikaanse Basketbalteams. Ook beschikt deze collectie over de Tissot Chrono XL Classic horloges, hiervan hebben wij bij Saffier Juwelier een breed aanbod. Deze quartz horloges hebben wij beschikbaar met bijvoorbeeld een zwarte wijzerplaat, of een Chrono XL Classic met een lederen band

Tissot Chrono XL kopen bij Saffier Juweliers

Saffier Juweliers is officieel dealer van Tissot Chrono XL. Wilt u graag een Tissot Chrono XL Classic kopen? In onze webshop en winkel kunt u terecht voor de Tissot Chrono XL familie en vele andere horloges uit de andere families van Tissot. Heeft u vragen over een Tissot Chrono XL horloge of wellicht over een model uit een andere collectie? Neem dan gerust contact met ons op.