Enig resultaat

Tissot Carson

Tissot Carson horloges zijn gemaakt van de beste materialen en hebben een elegante uitstraling. Tissot is een toonaangevend horlogemerk en maakt al meer dan 150 jaar kwaliteitshorloges. De Tissot Carson is een klassiek horloge met een moderne twist. Het is gemaakt van roestvrij staal en heeft een gezicht van saffierkristalglas. Het horloge is waterdicht tot 30 meter en heeft een datumvenster op de 3 uur positie. De Tissot Carson is ook verkrijgbaar met een leren band of een metalen armband. Als u op zoek bent naar een kwaliteitshorloge dat een leven lang meegaat, dan is de Tissot Carson de perfecte keuze voor u.

Tissot Carson zijn verhaal

Tissot Carson horloges hebben een lange en legendarische geschiedenis. De Tissot Carson werd voor het eerst geïntroduceerd in 1953 en werd geïnspireerd door de originele Tissot PR 516, een van de eerste automatische horloges. De Tissot Carson is ontworpen als een meer betaalbare optie voor wie op zoek is naar een automatisch horloge. De Tissot Carson werd al snel een favoriet onder horlogeliefhebbers en is tot op de dag van vandaag een van de populairste modellen van Tissot. Met zijn eenvoudige design en klassieke looks is de Tissot Carson een tijdloos horloge dat nog jaren gekoesterd zal worden.

Tissot Carson kopen bij Saffier Juweliers

Saffier Juweliers is officieel Tissot dealer. Wilt u graag een Tissot Carson kopen? In onze webshop en winkel kunt u terecht voor de Carson familie en vele andere horloges uit de andere families van Tissot. Heeft u vragen over de Carson familie of wellicht over de andere families? Neem gerust contact met ons op.