Toont alle 7 resultaten

Tissot Carson

Tissot is een toonaangevende horloge fabrikant die al meer dan 150 jaar luxueuze horloges creëert. De Carson collectie bestaat uit horloges die een klassiek uiterlijk hebben, maar er tegelijkertijd eenvoudig uit zien. De horloges in deze collectie herbergen een automatisch of een quartz uurwerk en zijn gemaakt van de mooiste materialen. Deze familie bestaat uit een breed assortiment van heren- en dameshorloges.

De Tissot Carson Premium Lady

De Tissot Carson collectie bestaat uit verschillende unieke horloges. De Tissot Carson Premium Lady’s horloges zijn hier onderdeel van. Bij Saffier Juwelier beschikken we over een ruim assortiment aan Tissot Carson Premium Lady horloges zoals de Premium Lady Bicolor en de Premium Lady Moonphase. Deze horloges zijn beide gemaakt van roestvrij staal.

Een Tissot horloge aanschaffen.

Bent u geïnteresseerd in een Tissot horloge? Saffier Juwelier is officieel Tissot dealer. Wij beschikken over een breed assortiment aan Tissot Carson horloges maar ook over de andere collecties van Tissot. Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op en een van onze experts zal u vragen beantwoorden.