Toont alle 4 resultaten

Tissot Seastar

De Tissot Seastar is een legendarisch horloge dat sinds 1971 wordt geproduceerd door de Zwitserse horlogemaker Tissot. Het horloge is ontworpen om robuust en functioneel te zijn en werd al snel een favoriet onder duikers en andere avontuurlijke types. De Seastar was ook het eerste duikhorloge van Tissot en hielp het bedrijf te vestigen als een toonaangevende maker van sporthorloges. Tegenwoordig wordt de Seastar beschouwd als een klassieker en het blijft een van de populairste horloges van Tissot. Als je op zoek bent naar een stoer en betrouwbaar duikhorloge, dan is de Tissot Seastar een prima optie.

Tissot Seastar 1000 Powermatic 80

Tissot’s Seastar 1000 Powermatic 80 is een eersteklas duikhorloge dat waterdicht is tot 1000 meter. Het beschikt over een automatisch uurwerk van Zwitserse makelij met een gangreserve tot 80 uur, evenals een ontspiegeld saffierglas. De Seastar 1000 is ook het eerste horloge van Tissot met hun nieuwe slimme kroontechnologie, waarmee de drager het horloge zelfs met handschoenen kan bedienen. Of je nu een ervaren duiker bent of gewoon op zoek bent naar een robuust en betrouwbaar uurwerk, de Tissot Seastar 1000 Powermatic 80 zal zeker indruk maken.

Tissot Seastar kopen bij Saffier Juweliers

Saffier Juweliers isĀ officieel dealer van Tissot Seastar. Wilt u graag een Tissot Seastar kopen? In onze webshop en winkel kunt u terecht voor de Tissot Seastar familie en vele andere horloges uit andere families van Tissot. Heeft u vragen over de Tissot Seastar of andere specifieke modellen? Neem gerust contact met ons op, we geven u graag advies.