Toont alle 19 resultaten

Tissot Seastar

Tissot is een Zwitserse horlogefabrikant die al langer dan 150 jaar bestaat. De Tissot Seastar horloges worden al sinds de jaren 60 vervaardigd door dit gerenommeerde horlogemerk. De horloges zijn gemaakt van hoge kwaliteits materialen en hebben vaak een indrukwekkende waterdichtheid tot wel 1000 meter. De Seastar was Tissot haar eerste duikhorloge en wordt inmiddels ook al gezien als een sporthorloge. Deze collectie blijft een van de populairste collecties van Tissot.

Tissot Seastar 1000

De bedoeling van de Tissot Seastar was aanvankelijk om een praktisch duikhorloge te creƫren. 60 jaar later en de Tissot Seastar horloges zijn nog steeds geschikt om mee te duiken, of om mee te sporten natuurlijk. In ons uitgebreide assortiment beschikken wij over verscheidene Tissot Seastar 1000 horloges. Deze horloges hebben een indrukwekkende waterdichtheid tot wel 1000 meter. Sommige van deze Tissot Seastar 1000 horloges hebben een gangreserve van tot wel 80 uur.

Tissot Seastar kopen bij Saffier Juweliers

Saffier Juweliers is officieel dealer van Tissot. Heeft u interesse in een Tissot Seastar? In onze webshop en winkel kunt u terecht voor de Tissot Seastar familie en vele andere horloges uit de andere families van Tissot. Heeft u vragen over de Tissot Seastar of andere specifieke modellen? Neem gerust contact met ons op, we geven u graag advies.