Toont alle 3 resultaten

Tissot Prc

Tissot’s Prc-collectie is een van de meest populaire horlogelijnen onder veeleisende kopers. Het Zwitserse bedrijf heeft een welverdiende reputatie voor het vervaardigen van uurwerken van hoge kwaliteit, en de Prc lijn is geen uitzondering. Alle horloges in de collectie zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder roestvrij staal, saffierglas en fijn kalfsleer. De Tissot Prc serie biedt een breed scala aan stijlen om uit te kiezen waardoor er voor iedereen een perfect horloge is.

Het verhaal achter de PRC

Tissot introduceerde de PRC 200 collectie voor het eerst in 1983. De lijn was ontworpen als een instapmodel, met een eenvoudig, strak ontwerp dat gemakkelijk te lezen was. Tissot staat altijd bekend om zijn horloges van Zwitserse makelij, en de PRC 200 was daarop geen uitzondering. De collectie kreeg al snel aanhang onder degenen die de kwaliteit en het vakmanschap van Tissot horloges waardeerden. In 2006 heeft Tissot de PRC 200 geüpdatet met nieuwe functies en ontwerpen die hem hielpen de concurrentie voor te blijven. Vandaag de dag blijft de Tissot PRC 200 een van de meest populaire collecties in de Tissot reeks. Dankzij het tijdloze ontwerp en de Zwitserse kwaliteit zal de Tissot PRC 200 zeker nog jarenlang favoriet blijven bij horlogeliefhebbers.

Tissot PRC kopen bij Saffier Juweliers

Saffier Juweliers is officieel dealer van Tissot. Wilt u graag een Tissot Prc horloge kopen? In onze webshop en winkel kunt u terecht voor de Tissot Prc familie en vele andere horloges uit andere families van Tissot. Heeft u vragen over de Tissot Prc of andere specifieke modellen? Neem gerust contact met ons op, we geven u graag advies.