Toont alle 9 resultaten

Tissot Gentleman

De Tissot gentleman collectie is de thuisbasis van enkele van de mooiste horloges in de Tissot collectie. Deze horloges zijn ontworpen met elegantie en verfijning in het achterhoofd, en ze zijn perfect voor elke man die een mooi horloge wil. De herencollectie biedt een verscheidenheid aan verschillende stijlen, waaronder klassieke, sportieve en moderne ontwerpen. Tissot staat bekend om zijn uitstekende vakmanschap en de Tissot Gentleman collectie is daarop geen uitzondering.

De Tissot Gentlemen Powermatic 80 Silicium

Deze stijlvolle collectie van het Zwitserse merk Tissot beschikt over een verscheidenheid aan variƫrende horloges. De Tissot Gentlemen familie bevat onder andere de Tissot Gentlemen Powermatic 80 silicium. Dit is een schitterend horloge die beschikt over een silicium balansveer wat zorgt voor een langere levensduur en een verhoogde nauwkeurigheid. De achterkant van dit Tissot Gentlemen Powermatic 80 Silicium horloge is doorzichtig zodat het uurwerk gemakkelijk te bekijken is.

Tissot Gentleman Kopen bij Saffier Juwelier

Saffier Juweliers is officieel dealer van Tissot. Wilt u graag een Tissot Gentleman kopen? In onze webshop en winkel kunt u terecht voor de Tissot Gentleman familie en vele andere horloges uit andere families van Tissot. Heeft u vragen over de Tissot Gentleman of andere specifieke modellen? Neem dan gerust contact met ons op, we geven u graag advies