Toont alle 6 resultaten

Tissot PR 100 | Saffier Juweliers

Tissot is een Zwitsers horloge merk dat al in 1953 werd opgericht. Net als Omega is Tissot tegenwoordig een merk dat valt onder de paraplu van Swatch Group. Tissot is actief als officieel tijdwaarnemer van de diverse grote wereldwijde sportevenementen waaronder de Tour de France, de MotoGP, rugby en ijshockey. Tissot kenmerkt zich met klassieke en eigentijdse ontwerpen. Saffier Juweliers is officieel dealer van Tissot. Wij kunnen u een mooi aanbod uit de veelzijdige Tissot collectie aanbieden, waaronder de PR 100 familie. De PR 100 is één van de populairste series van Tissot. De PR 100 horloges worden gekenmerkt door een klassieke eenvoud. Bent u op zoek naar een Tissot PR 100? Dan bent u bij Saffier Juweliers aan het juiste adres!

Neutraal tot klassiek

Omdat de PR 100 horloges van Tissot gekenmerkt worden door hun eenvoud passen de horloges bijna bij iedere gelegenheid. Enerzijds zijn de horloges elegant genoeg om als dress watch bij een goed pak te dragen en anderzijds passen ze ook uitstekend als robuust alledaags horloge bij een jeans. In het assortiment van Saffier Juweliers vind je onder andere de prachtige Tissot PR 100 Chic. Dit horloge is voorzien van een ivoorkleurige wijzerplaat die bedekt is met krasbestendig saffierglas. De wijzerplaat is gemonteerd in een kast met een diameter van 36 mm. Daarnaast heeft het horloge een waterdichtheid van 50 meter. Een ander prachtig model uit onze collectie is de Tissot PR 100 Chronograph Black Dial Watch. Dit elegante horloge is voorzien van een zwarte wijzerplaat die gemonteerd is in een kast met een diameter van 41 mm. Het horloge is afgemaakt met een edelstenen mesh band.

Tissot PR 100 kopen bij Saffier Juweliers

Saffier Juweliers is officieel dealer van Tissot PR 100. Wilt u een PR 100 kopen? Kom dan langs in onze winkel of bestel in onze webshop. Hier kunt u terecht voor de Tissot PR 100 familie, maar ook voor vele andere horloges van verschillende merken. Heeft u nog vragen over de PR 100 reeks of andere horloge modellen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u met alle plezier verder.