Toont alle 10 resultaten

Tissot Le Locle

Tissot is een Zwitsers horlogemerk die al sinds 1853 bestaat. De Le Locle familie is speciaal gecreëerd voor het 150-jarig bestaan van dit schitterende merk. De Le Locle collectie is vernoemd naar het dorpje waar het allemaal begon voor Tissot, Le Locle in Zwitserland. dankzij de vooruitstrevende technologieën in combinatie met speciale materialen die het Tissot gebruikt is ieder horloge een prachtwerk. In de Le Locle horloges zijn de waarden van dit unieke merk terug te zien. Inmiddels zijn de Le Locle horloges bestsellers geworden.

Tissot Le Locle Powermatic 80

Bent u op zoek naar een prestigieus horloge van een bekend Zwitsers merk? Dan is een Tissot Le Locle powermatic 80 horloge precies wat u zoekt. Deze horloges zijn gemaakt met passie en verstand voor het vak. Deze horloges zijn beschikbaar met een lederen of met een edelstalen band en hebben een wijzerplaat die bezet is met Romeinse cijfers. 

Tissot Le Locle horloges voor heren

Tissot Le Locle horloges staan bekend om hun onberispelijke kwaliteit en vakmanschap. Deze horloges zijn gemaakt van de beste materialen en zijn de perfecte keuze voor mannen die een horloge willen die kwalitatief goed is, maar er tegelijkertijd ook stijlvol uit ziet. De Tissot Le Locle Powermatic is een voorbeeld van zo een horloge. Dit model beschikt over een edelstalen band en een zwarte wijzerplaat, maar is ook beschikbaar met een zwarte lederen band.

Tissot Le Locle kopen bij Saffier Juweliers

Saffier Juweliers is officieel dealer van Tissot Le Locle. Bent u geïnteresseerd in een Tissot Le Locle? In onze webshop en winkel kunt u terecht voor de Tissot Le Locle familie en vele andere horloges uit andere families van Tissot. Heeft u vragen over de Tissot Le Locle of andere specifieke modellen? Neem dan gerust contact met ons op, we geven u graag advies.