Toont alle 3 resultaten

Tissot Le Locle

Tissot is een Zwitsers horlogemerk dat al in 1953 werd opgericht. Het merk is sinds jaar en dag één van de meest vooraanstaande horlogefabrikanten ter wereld dankzij de vooruitstrevende technologie in combinatie met speciale materialen die het merk gebruikt. Dit uit zich in horloges met klassieke en eigentijdse ontwerpen. In het assortiment van Tissot vertegenwoordigt de Le Locle de vaste waarden van het merk. Het combineert edele materialen met Romeinse cijfers en uitsluitend mechanische kalibers. Saffier Juweliers is officieel dealer in Nederland, wij kunnen u een groot aanbod uit de huidige en veelzijdige collectie leveren. Wij bieden diverse horloges uit de verschillende Tissot families aan, waaronder dus de Tissot Le Locle reeks.  Dus bent u op zoek naar een Tissot Le Locle, dan bent u bij Saffier Juweliers aan het juiste adres.

Edele materialen met Romeinse cijfers en mechanische kalibers

Bent u op zoek naar een prestigieus horloge van een bekend Zwitsers merk? Chique en met mechanisch kaliber? Dan is de Tissot Le Locle reeks precies wat u zoekt. De meeste uitvoeringen van Le Locle zijn driewijzermodellen. De secondewijzer is ofwel centraal geplaatst of op een hulpwijzerplaat op zes uur. Het topmodel van de Le Locle familie is de Le Locle Powermatic. Dit horloge heeft zijn naam te danken aan het automatisch uurwerk ETA 7750 Valjoux. Onder de uurwerken met stopwatchfunctie is dit kaliber dé klassieker. Het uiterlijk van de Chronograph Valjoux wordt gekenmerkt door die hulpwijzerplaten. De kleine secondewijzer tikt continu en bevindt zich op negen uur. De kleine wijzerplaten op twaalf en zes uur dienen de chronograaf. In normale toestand staan ze stil, net zoals de secondewijzer.

Tissot Le Locle kopen bij Saffier Juweliers

Saffier Juweliers is officieel dealer van Tissot Le Locle. Wilt u graag een Tissot Le Locle kopen? In onze webshop en winkel kunt u terecht voor de Tissot Le Locle familie en vele andere horloges uit andere families van Tissot. Heeft u vragen over de Tissot Le Locle of andere specifieke modellen? Neem gerust contact met ons op, we geven u graag advies.