Toont alle 5 resultaten

Rado True Secret

De Zwitserse horlogemaker Rado staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en het gebruik van geavanceerde materialen, en de Rado True Secret horloges zijn daarop geen uitzondering. De Rado True Secret horloges hebben een saffierkristal die de wijzerplaat beschermt. Dit maakt de Rado True Secret extreem krasvast, hypoallergeen en corrosiebestendig. Rado’s gebruik van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat hun horloges zijn gebouwd om lang mee te gaan, waardoor ze een uitstekende investering zijn voor elke horlogeliefhebber.

Het geheim achter de Rado True Secret

Rado is een bedrijf met een lange geschiedenis in het maken van stijlvolle en hoogwaardige horloges. De afgelopen jaren zijn ze bekend geworden door hun Rado True Secret horlogelijn. Deze horloges zijn ontworpen om zowel mooi als stijlvol te zijn, met een uniek verborgen geheim: een kleine diamant in de wijzerplaat. Het idee achter de Rado True Secret is dat het een symbool is van de verborgen schoonheid van de drager. Met zijn strakke design en verborgen geheim is de Rado True Secret een horloge dat zeker de aandacht zal trekken. 

Rado True Secret kopen bij Saffier Juwelier

Wilt u graag een True Secret horloge kopen? In onze webshop én winkel kunt u terecht voor de True Secret collectie en natuurlijk voor vele andere horloges uit andere series van Rado. Heeft u vragen over de Rado True Secret Collectie of over andere specifieke modellen? Neem dan gerust contact met ons op, wij geven u graag advies!