Toont alle 7 resultaten

Rado Integral

Rado Integral horloges zijn de perfecte keuze voor diegenen die een verfijnd en stijlvol horloge willen die tegelijkertijd ook duurzaam is. Rado Integral horloges zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om de ontberingen van dagelijks gebruik te weerstaan. Deze collectie bestaat uit verschillende horloges, van keramieken tot aan edelstalen horloges, een deel van deze horloges beschikt over goud.

Integral haar unieke vorm

Rado staat bekend om hun strakke en moderne ontwerpen, en de Rado Integral is geen uitzondering. Deze rechthoekige horloges zijn direct herkenbaar aan hun stijlvolle uitstraling. Maar Rado stopte niet alleen bij het maken van een mooi horloge, ze zorgden er ook voor dat de Rado Integral comfortabel was om te dragen. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat het horloge veilig en comfortabel om de pols zit, zelfs tijdens lichamelijke activiteit. Rado’s aandacht voor detail strekt zich uit tot de uurwerken die in hun horloges worden gebruikt. De Rado Integral horloges maken gebruik van Zwitserse uurwerken van hoge kwaliteit, deze Zwitserse uurwerken staan bekend ​​om hun nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. De Rado Integral ziet er dus niet alleen goed uit, maar het is ook een zeer functioneel en nauwkeurig horloge. 

Rado Integral kopen bij Saffier

Wilt u graag een Rado Integral horloge kopen? In onze webshop én winkel kunt u terecht voor de Integral collectie en natuurlijk voor vele andere horloges uit andere series van Rado. Heeft u vragen over de Rado Integral Collectie of over andere specifieke modellen? Neem gerust contact met ons op, wij geven u graag advies!