Toont alle 6 resultaten

Rado True Diamonds

Rado’s True Diamonds horloge collectie is een collectie met zeer luxueuze horloges. De horloges zijn bezet met echte diamanten en de saffieren wijzerplaten voegen een extra vleugje klasse toe. Rado is een Zwitsers bedrijf dat al meer dan 100 jaar hoogwaardige horloges maakt, dus u kunt er zeker van zijn dat hun producten van topkwaliteit zijn. Bent u geïnteresseerd in een Rado horloge, neem dan gerust een kijkje bij ons in Rijssen

Het verhaal achter True Diamonds

Rado is een bedrijf met een lange geschiedenis van innovatie in de horloge industrie. De Rado True Diamonds werden al snel een van de meest populaire horloges ter wereld, bekend om hun duurzaamheid en unieke stijl. Tegenwoordig blijft Rado innoveren om nieuwe en opwindende ontwerpen te creëren die de grenzen verleggen van wat een horloge kan zijn.

True Diamonds kopen bij Saffier

Wilt u graag een True Diamonds horloge kopen? In onze webshop én winkel kunt u terecht voor de True Diamonds collectie en natuurlijk voor vele andere horloges uit andere series van Rado. Heeft u vragen over de True Diamonds Collectie of over andere specifieke modellen? Neem dan gerust contact met ons op, wij geven u graag advies!