Enig resultaat

Rado True Diamonds

Rado’s True Diamonds horlogecollectie is het toppunt van luxe. De horloges zijn bezet met echte diamanten en de saffieren wijzerplaten voegen een extra vleugje klasse toe. Rado is een Zwitsers bedrijf dat al meer dan 100 jaar hoogwaardige horloges maakt, dus je kunt er zeker van zijn dat hun producten van topkwaliteit zijn. Als u op zoek bent naar een luxe cadeau voor een speciale gelegenheid, dan is een Rado True Diamonds horloge een uitstekende keuze. U vindt Rado horloges bij geselecteerde juweliers, zoals Saffier Juwelier.

Het verhaal achter True Diamonds

Rado is een bedrijf met een lange geschiedenis van innovatie in de horloge-industrie. In 1962 brachten ze ‘s werelds eerste krasbestendige horloge uit, gemaakt met een geharde vorm van keramiek. In 1986 debuteerden ze met de Rado True Diamonds, een horloge met een wijzerplaat die volledig uit diamanten bestaat. De Rado True Diamonds werden al snel een van de meest populaire horloges ter wereld, bekend om hun duurzaamheid en unieke stijl. Tegenwoordig blijft Rado innoveren en nieuwe en opwindende ontwerpen creëren die de grenzen verleggen van wat een horloge kan zijn. Of je nu op zoek bent naar een klassiek diamanten horloge of iets moderner, Rado heeft een uurwerk dat bij jouw stijl past.

True Diamonds kopen bij Saffier

Wilt u graag een True Diamonds horloge kopen? In onze webshop én winkel kunt u terecht voor de True Diamonds collectie en natuurlijk voor vele andere horloges uit andere series van Rado. Heeft u vragen over de True Diamonds Collectie of over andere specifieke modellen? Neem gerust contact met ons op, wij geven u graag advies!