Toont alle 7 resultaten

Rado Coupole

Rado is een bedrijf dat bekend staat om hun prachtige horloges. De Rado Coupole horloges behoren tot de mooiste op de markt. Ze zijn gemaakt van saffierglas en hebben een Zwitsers quartz uurwerk. Dit maakt ze extreem duurzaam en nauwkeurig. De Rado Coupole horloges hebben ook een indrukwekkende waterdichtheid waardoor ze perfect zijn om mee te zwemmen.

Rado Coupole voor dames

De Rado Coupole is een van de meest inclusieve collecties vanwege het brede assortiment aan horloges in verschillende maten, materialen en kleuren. Deze collectie is naast dat het geschikt is voor heren vooral geschikt voor dames. De horloges in deze collectie variëren van roodgoud tot aan leer en van vrolijke kleuren tot aan elegante kleuren zoals zwart en parelmoer. Al met al is de Rado Coupole serie een van de best geschikte collecties voor vrouwen die van een stijlvol horloge houden.

Traditioneel design

De Coupole collectie van Rado is ontworpen om traditionele horloge designs uit de jaren 60 te combineren met een modern gevoel. Elk model in de collectie heeft prachtige wijzerplaten die worden beschermd door veerkrachtig saffierglas voor optimale helderheid en blijvende schittering. Met zijn unieke combinatie van de beste hoogwaardige materialen, het vakmanschap en de bescherming die Rado biedt, zijn de Rado Coupole horloges een favoriet onder liefhebbers.

Rado Coupole kopen bij Saffier juwelier

De horloges uit de Rado Coupole collectie zijn de perfecte aanvulling op elke outfit. Bij Saffier Juwelier hebben we een brede selectie Rado horloges waaruit je kunt kiezen. Bovendien staat ons ervaren personeel altijd voor u klaar om u te helpen het perfecte horloge voor uw stijl te vinden. Bent u geïnteresseerd in een van onze horloges of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.