Toont alle 3 resultaten

Rado Captain Cook

Rado is een Zwitserse horlogemaker die bekend staat om hun innovatieve materiaalgebruik. De Rado Captain Cook is een opvallend uurwerk met een kast en armband van hightech keramiek. Dit materiaal is lichtgewicht, hypoallergeen en krasbestendig, waardoor het een ideale keuze is voor mensen met een actieve levensstijl. De Rado Captain Cook is verkrijgbaar in verschillende stijlen, elk met een eigen uniek design. 

Het verleden van de Captain Cook 

Rado Captain Cook horloges hebben een lange en legendarische geschiedenis. Deze familie werd voor het eerst geïntroduceerd in 1962 en werd gemaakt als duikhorloge voor de Zwitserse markt. Het horloge had een uniek design met een grote wijzerplaat en een draaibare lunette. Het horloge werd al snel populair bij duikers en Rado begon verschillende versies van het horloge te produceren voor verschillende markten. Vandaag de dag blijft Rado de Captain Cook produceren en het horloge is nog steeds populair bij verzamelaars. Rado heeft ook een aantal speciale edities van de Captain Cook uitgebracht, waaronder een limited edition model dat in 2017 is uitgebracht. Rado Captain Cook-horloges staan ​​bekend om hun stijl en duurzaamheid en ze blijven een van de meest populaire Rado-modellen.

Rado Captain Cook kopen bij Saffier Juweliers

Saffier Juweliers is official Rado dealer in Nederland. In onze webshop en winkel kunt u terecht voor de Captain Cook collectie en vele andere horloges uit andere series van Rado. Heeft u vragen over de Rado Captain Cook collectie of specifieke modellen? Neem gerust contact met ons op.