Toont alle 8 resultaten

Rado Hyperchrome

Rado’s Hyperchrome collectie is een must have voor horlogeliefhebbers die op zoek zijn naar de perfecte balans tussen stijl, precisie en innovatie. Met Rado’s kenmerkende keramische horloges, ongekende constructies en het strakke design, is elk horloge uit deze stijlvolle collectie ontworpen om zowel met een zakelijk pak als met een sportoutfit te werken met een perfecte functie in combinatie met de beroemde stijl van Rado. Saffier Juwelier toont een indrukwekkend assortiment Rado Hyperchrome chronograaf horloges die de perfecte aanvulling vormen op elke garderobe.

De Rado HyperChrome Automatic

Rado staat bekend om zijn automatische uurwerken in combinatie met het bijzonder design van hun horloges. Deze Rado Hyperchrome Automatic beschikt over een automatisch uurwerk en een schitterende parelmoeren wijzerplaat. Dit horloge is net als de andere horloges van Rado ontworpen om alles te doorstaan.

Een Rado Hyperchrome voor iedereen

Bent u op zoek naar een horloge dat verfijning en elegantie uitstraalt? Dan is een Rado HyperChrome misschien wel iets voor u. Deze horloges zijn de perfecte mix van stijl en functionaliteit, waardoor het de ideale keuze is voor mannen die houden van een speciaal horloge. De Rado HyperChrome horloges zijn gemaakt om jarenlang mee te gaan.

Rado HyperChrome horloge kopen.

Bent u geïnteresseerd in een van onze Rado HyperChrome horloges. Saffier juwelier heeft een ruim assortiment aan Rado horloges uit verschillende collecties. Heeft u nog vragen over een van onze horloges neem dan contact met een van onze experts op.