Toont alle 10 resultaten

Rado Florence 

Rado Florence horloges zijn een stijlvolle keuze voor wie fijn vakmanschap op prijs stelt. Geïnspireerd door de klassieke gebouwen van Florence, zijn deze horloges ontworpen met precisie en aandacht voor detail in het achterhoofd. Rado is een Zwitsers bedrijf dat al meer dan 100 jaar hoogwaardige horloges maakt en de Florence collectie is een van hun meest populaire series. Deze horloges zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren en kunnen worden gekocht bij Saffier juwelier. De horloges uit deze stijlvolle collectie sluiten perfect aan bij formele en informele kleding.

De Rado Florence Classic Diamond

Deze stijlvolle collectie van Rado is geïnspireerd op de klassieke torens van de schitterende Toscaanse stad Florence. Dit design is terug te zien in de Florence Classic Diamond. De goudkleurige edelstalen band geeft het horloge een elegante look. Dit horloge is ook beschikbaar met een zilverkleurige band.

Rado Florence ideaal voor dames met stijl

De horloges uit de Florence collectie zijn stijlvol, elegant en klassiek. De horloges hebben een klassiek uiterlijk omdat ze zijn geïnspireerd op de schitterende en stijlvolle torens in het Italiaanse stadje Florence. De horloges zijn vooral geschikt voor dames vanwege de smalle horlogeband en de kleine wijzerplaat, dit zorgt ervoor dat de horloges extra fijn om de pols zitten bij de dames. Naast deze fijne opties zijn de horloges ook nog is afgewerkt met zilver of met goud.

Rado Florence kopen bij Saffier Juweliers

Saffier Juweliers is officieel Rado dealer in Nederland. In onze webshop en winkel kunt u terecht voor de Florence collectie en vele andere horloges uit andere series van Rado. Heeft u vragen over de Rado Florence collectie of specifieke modellen? Neem gerust contact met ons op.