Toont alle 12 resultaten

Rado Centrix

De Centrix collectie van Rado bevat prachtig vervaardigde quartz horloges die zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze bieden een combinatie van ingetogen elegantie en zijn tijdloos. De minimalistische stijl maakt ze veelzijdig genoeg om te dragen in zowel informele als formele omgevingen. De vloeiende lijnen en eigentijdse silhouetten zorgen ervoor dat deze prachtwerken tijdloos zijn.

Enorme diversiteit

Rado, bekend om hun moderne en innovatieve design, is misschien wel het meest bekend om de Rado Centrix collectie. Deze collectie heeft een relatief lange geschiedenis. De Rado Centrix horloges werden als eerste gelanceerd als quartz horloges. De combinatie van klassieke styling met hedendaagse innovatie is vanaf het begin een succesverhaal geweest en het is geen verrassing dat de Rado Centrix geliefd blijft vanwege de ongelooflijke diversiteit in maten, kleuren en bewegingen. 

Rado Centrix kopen bij Saffier juwelier

De horloges uit de Rado Centrix collectie zijn de perfecte aanvulling op elke outfit. Bij Saffier Juwelier hebben we een brede selectie Rado horloges waaruit u kunt kiezen. Bovendien staat ons ervaren personeel altijd voor u klaar om u te helpen het perfecte horloge voor uw stijl te vinden. Dus kom vandaag nog langs en haal je Rado Horloge bij Saffier Juwelier.