Enig resultaat

Rado True Automatic

De Rado True Automatic horloges bij Saffier juwelier zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Rado is een Zwitserse horlogemaker die werd opgericht in 1917. Het bedrijf staat vooral bekend om zijn innovatieve en hypermoderne ontwerpen. Rado was een pionier in het gebruik van keramiek en andere niet-traditionele materialen bij het maken van horloges, en zijn horloges zijn gewild bij verzamelaars over de hele wereld. Bezoek vandaag nog saffier juwelier om onze selectie Rado True Automatic horloges te bekijken.

Rado True Automatic en het verhaal erachter

Rado’s True Automatic-horloge is een van de meest iconische uurwerken. De True Automatic werd in 2004 geïntroduceerd en werd al snel een bestseller. Het horloge heeft een minimalistisch design met een strakke zwarte wijzerplaat. De kast is gemaakt van hightech keramiek en de armband is gemaakt van roestvrij staal. De Rado True Automatic wordt aangedreven door een Zwitsers automatisch uurwerk en heeft een gangreserve van 38 uur. Rado’s True Automatic-horloge is een uitstekende keuze voor diegenen die klassiek design en Zwitserse techniek waarderen.

Rado True Automatic horloge kopen bij Saffier Juwelier

Wilt u graag een Rado True Automatic horloge kopen? In onze webshop én winkel kunt u terecht voor de True Automatic collectie en natuurlijk voor vele andere horloges uit andere series van Rado. Heeft u vragen over de Rado True Automatic Collectie of over andere specifieke modellen? Neem gerust contact met ons op, wij geven u graag advies!