Enig resultaat

Rado Sintra

Rado Sintra horloges hebben een unieke en mooie vorm. De horloges zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze bestand zijn tegen krassen en dagelijkse slijtage. Rado Sintra horloges staan ​​ook bekend om hun waterbestendigheid, waardoor ze perfect zijn voor mensen die een actieve levensstijl hebben of van zwemmen houden. Rado Sintra horloges zijn er in verschillende kleuren en stijlen, dus er is zeker een horloge dat voldoet aan jouw wensen en smaak. Deze horloges zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig, stijlvol horloge dat jarenlang meegaat.

De Sintra Quartz

De horloges in deze collectie hebben een bijzonder uiterlijk, en zo ook de Sintra quartz 34 mm. Dit horloge is gemaakt van roestvrij edelstaal en heeft een unieke band die aan de kant van de kast zelf wat breder is. Het horloge herbergt een quartz uurwerk.

Rado Sintra kopen bij Saffier

Wilt u graag een Rado Sintra kopen? In onze webshop én winkel kunt u terecht voor de Rado Sintra collectie en natuurlijk voor vele andere horloges uit andere series van Rado. Heeft u vragen over de Rado Sintra Collectie of over andere specifieke modellen? Neem dan gerust contact met ons op, wij geven u graag advies!