Enig resultaat

Rado Esenza

Rado is een vertrouwde naam in de horlogewereld en de Rado Esenza collectie zet de toewijding aan hoogwaardige materialen voort waar Rado bekend om staat. Elk Rado Esenza horloge is vervaardigd van unieke materialen zoals keramiek. Rado heeft in deze collectie een klassiek design met een moderne esthetiek gecreëerd. Deze stijlvolle horloges passen zowel goed bij een informele outfit als bij een formele outfit.

Rado Esenza Touch Jubilé

Rado beschikt over een interessant aanbod aan unieke en speciale horloges in allerlei kleuren, maten en vormen, De Esenza collectie is daarop geen uitzondering. Bij Saffier Juwelier hebben wij unieke modellen beschikbaar zoals de Esenza Touch Jubile 42 mm. Dit horloge beschikt over een ovaalvormige horlogekast die gemaakt is van keramiek. De keramieken horlogeband is te sluiten door gebruik te maken van de vlindersluiting.

Rado Esenza kopen bij Saffier

Wilt u graag een Rado horloge kopen? In onze webshop én winkel kunt u terecht voor de Rado Esenza collectie en natuurlijk voor vele andere horloges uit andere series van Rado. Heeft u vragen over de Rado Esenza Collectie of over andere specifieke modellen? Neem dan gerust contact met ons op, onze experts geven u graag advies!