Toont alle 5 resultaten

Meistersinger Unomat

De Meistersinger Unomat collectie is geïnspireerd op de eenvoudige, elegante esthetiek van traditionele Meistersinger horloges en bevat een verscheidenheid aan uurwerken die perfect zijn voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een casual horloge voor dagelijks gebruik of een chiquere optie voor speciale gelegenheden, de Meistersinger Unomat collectie heeft voor elk wat wils. Met een verscheidenheid aan stijlen en prijzen om uit te kiezen, is er zeker een Meistersinger Unomat horloge dat perfect voor u is.

De Meistersinger Unomat 43 mm

De Unomat serie van Meistersinger is toch net wat anders dan de andere collecties van het Zwitserse merk.  De Unomat serie blijft naast het andere uiterlijk toch een stijlvolle serie. De Unomat 43 mm is een van de Unomat horloges die beschikbaar zijn bij Saffier Juwelier in Rijssen. Het horloge heeft een edelstalen kast en is waterdicht tot wel 300 meter, wat het een geweldig horloge maakt om mee te duiken. De donkerblauwe wijzerplaat ziet er stijlvol uit. Dit horloge is ook beschikbaar met een lichtblauwe wijzerplaat.

Meistersinger Unomat kopen bij Saffier Juwelier

Wilt u graag een Meistersinger Unomat kopen? In onze webshop én winkel kunt u terecht voor de Unomat collectie en natuurlijk voor vele andere horloges uit andere series van Meistersinger. Heeft u vragen over de Meistersinger Unomat collectie of over andere specifieke modellen? Neem gerust contact met ons op, wij geven u graag advies!