Toont alle 5 resultaten

Meistersinger Bell Hora

Meistersinger Bell Hora horloges zijn kwaliteitsuurwerken die precisietechniek combineren met uitzonderlijk design. Vervaardigd door Meistersinger, de luxe horlogemakers sinds 2001, gebruiken deze horloges alleen de beste materialen om een ​​onberispelijke afwerking te garanderen.  Meistersinger Bell Hora horloges vertegenwoordigen een perfecte combinatie van opvallende stijl en betrouwbare nauwkeurigheid, waardoor ze ideaal zijn voor mensen die waarde hechten aan echte kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Een uniek mechanisme

Elk horloge van Meistersinger is uniek, maar sommige horloges hebben net wat extra. De horloges uit de unieke Bell Hora collectie beschikken over een verfijnde optie. Meistersinger brengt een vergeten complicatie weer tot leven in deze horloges. Elke 60 minuten verzamelt het horloge precies genoeg energie om een krachtige slag achter de wijzerplaat te geven waardoor dit klinkt als een belletje. Het is ook mogelijk om met de drukknop boven op de kroon dit mechanisme op een stille modus te zetten.

Meistersinger Bell Hora limited editions

De Bell Hora is een van de meest gewilde en populaire horloge series van het merk Meistersinger. Vanwege de populariteit lanceert Meistersinger met enige regelmaat horloges die zeer gelimiteerd zijn. Deze Meistersinger Bell Hora Limited Editions zijn vaak beperkt tot 50 of 100 stuks en zijn daarom extra geliefd onder horlogeliefhebbers. Bij Saffier Juwelier hebben wij vaak deze Limited Editions beschikbaar.

Meistersinger Bell Hora kopen bij Saffier

Wilt u graag een Meistersinger Bell Hora kopen? In onze webshop én winkel kunt u terecht voor de Bell Hora collectie en natuurlijk voor vele andere horloges uit andere series van Meistersinger. Heeft u vragen over de Meistersinger Bell Hora collectie of over andere specifieke modellen? Neem gerust contact met ons op, wij geven u graag advies!