Toont alle 3 resultaten

Meistersinger No.1

Meistersinger is een Duits horlogebedrijf met een zeer unieke kijk op tijdwaarneming. Meistersinger heeft recentelijk hun Meistersinger No1 collectie uitgebracht en het is gewoonweg verbluffend. Deze nieuwe collectie bevat de kenmerkende eenwijzer horloges van Meistersinger in verschillende stijlen en materialen. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke leren band of een moderne metalen armband.

Unieke horloges

Ook in deze collectie bevinden zich een aantal unieke horloges waar Meistersinger bekend om staat. In ons assortiment beschikken we onder andere over de ivoorkleurige Meistersinger No.01. Dit is een horloge met een leren band en een edelstalen kast. De ivoorkleurige wijzerplaat geeft het horloge een finishing touch en een stijlvolle look.

Meistersinger No.01 kopen bij Saffier

Wilt u graag een Meistersinger No.01 kopen? In onze webshop én winkel kunt u terecht voor de No.01 collectie en natuurlijk voor vele andere horloges uit andere series van Meistersinger. Heeft u vragen over de Meistersinger No.01 collectie of over andere specifieke modellen? Neem gerust contact met ons op, wij geven u graag advies!