Toont alle 10 resultaten

Meistersinger Perigraph

Meistersinger Perigraph horloges zijn de perfecte aanvulling op elke outfit. Of je nu gaat voor een verfijnde look of een meer casual look, deze horloges zullen je stijl aanvullen. Meistersinger Perigraph horloges worden gemaakt met alleen materialen van de hoogste kwaliteit. Het horlogebedrijf Meistersinger gebruikt alleen het beste saffiaanleer om hun Perigraph’s te maken. Dit resulteert in een mooi en tijdloos horloge dat een leven lang meegaat. Meistersinger Perigraph horloges maken ook gebruik van Zwitserse quartz uurwerken, die ongelooflijk nauwkeurig en betrouwbaar zijn. Of je nu op zoek bent naar een dresswatch of een casual alledaags horloge, Meistersinger heeft de perfecte perigraph voor jou.

Meistersinger Perigraph Bronze

De Meistersinger Perigraph collectie is een van de meest verfijnde collecties van het Zwitserse merk. De horloges in deze collectie zijn stuk voor stuk prachtig op hun eigen manier en hebben ook maar 1 wijzer zoals de rest van de horloges van Meistersinger. In de Meistersinger Perigraph collectie bevindt zich een horloge dat gedeeltelijk gemaakt is van brons. De Meistersinger Bronze Line. Dit horloge lijkt op de andere modellen alleen is hij van brons.

Meistersinger Perigraph kopen bij Saffier

Wilt u graag een Meistersinger Perigraph kopen? In onze webshop én winkel kunt u terecht voor de Perigraph collectie en natuurlijk voor vele andere horloges uit andere series van Meistersinger. Heeft u vragen over de Meistersinger Perigraph Collectie of over andere specifieke modellen? Neem gerust contact met ons op, wij geven u graag advies!