Toont alle 8 resultaten

Meistersinger No.3

Meistersinger is een Duits horlogebedrijf met een zeer unieke kijk op tijdwaarneming. Meistersinger heeft recentelijk hun Meistersinger No3 collectie uitgebracht en het is gewoonweg verbluffend. Deze nieuwe collectie bevat de kenmerkende eenwijzer horloges van Meistersinger in verschillende stijlen en materialen. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke leren band of een moderne metalen armband.

Een stijlvolle toevoeging aan uw outfit

De horloges in deze collectie van Meistersinger zijn allemaal gemaakt van kwalitatieve materialen zoals leder en edelstaal. Bij Saffier hebben we een uitgebreid assortiment aan Meistersinger No.03 horloges en een breed aantal modellen die wij kunnen bestellen. Op dit moment hebben wij de Meistersinger No.03 43 mm op voorraad met een blauwe wijzerplaat en bruine lederen band

Meistersinger No.03 kopen bij Saffier

Wilt u graag een Meistersinger No.03 kopen? In onze webshop én winkel kunt u terecht voor de No.03 collectie en natuurlijk voor vele andere horloges uit andere series van Meistersinger. Heeft u vragen over de Meistersinger No.03 collectie of over andere specifieke modellen? Neem gerust contact met ons op, wij geven u graag advies!