Toont alle 2 resultaten

Meistersinger Lunascope

De Meistersinger Lunascope collectie bestaat uit astronomische horloges die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. Meistersinger heeft een langdurige reputatie voor het maken van prachtige horloges van hoge kwaliteit, en de Lunascope collectie is daarop geen uitzondering. Deze collectie bevat astronomische horloges die zorgvuldig zijn gemaakt van saffierglas, roségoud en andere kostbare materialen. Het resultaat is een verbluffend uurwerk dat even nauwkeurig als elegant is. Voor degenen die de fijnere dingen in het leven waarderen, zal de Meistersinger Lunascope zeker indruk maken. Saffier Juwelier is trots om deze luxe horloge collectie aan te bieden aan onze klanten. Bezoek onze website of neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

De Meistersinger Lunascope LS908

De Meistersinger Lunascope LS908 is een geweldig horloge dat niet alleen de tijd aangeeft, maar ook de fasen van de maan volgt. Het heeft een unieke “maanweergave” die de huidige fase van de maan laat zien, evenals de volgende fasen. De Meistersinger Lunascope LS908 is ook een horloge met een eeuwigdurende kalender, wat betekent dat het altijd nauwkeurig zal zijn, zelfs als je het niet aanpast voor schrikkeljaren. Het is een mooi en functioneel horloge dat een geweldige aanvulling zou zijn op elke collectie

Meistersinger Lunascope kopen bij Saffier

Wilt u graag een Meistersinger Lunascope kopen? In onze webshop én winkel kunt u terecht voor de Lunascope collectie en natuurlijk voor vele andere horloges uit andere series van Meistersinger. Heeft u vragen over de Meistersinger Lunascope collectie of over andere specifieke modellen? Neem gerust contact met ons op, wij geven u graag advies!