Toont alle 10 resultaten

Meistersinger Neo Plus

Meistersinger is al jaren een toonaangevende naam in horloges van hoge kwaliteit en de Neo Plus collectie is daarop geen uitzondering. Deze prachtige uurwerken zijn gemaakt van alleen de beste materialen, waardoor ze een echt luxe toevoeging zijn aan elke outfit. Saffier Juwelier is er trots op deze prachtige collectie aan onze klanten aan te kunnen bieden. Met hun superieure vakmanschap en aandacht voor detail zullen Meistersinger horloges zeker indruk maken. Bezoek vandaag nog saffier juwelier en ontdek zelf de Meistersinger Neo Plus collectie.

De Meistersinger NE408

Meistersinger maakt al meer dan 150 jaar hoogwaardige Zwitserse horloges. De Meistersinger Neo Plus NE408 is een nieuwe toevoeging aan hun lijn uurwerken en beschikt over een aantal innovatieve ontwerpelementen. De kast is gemaakt van gepolijst roestvrij staal en heeft een betrouwbaar Zwitsers quartz uurwerk. De wijzerplaat is eenvoudig en overzichtelijk, met duidelijke markeringen en een datumvenster op 3 uur. De wijzers zijn lichtgevend, waardoor het gemakkelijk is om de tijd af te lezen bij weinig licht. De Meistersinger Neo Plus NE408 is waterbestendig tot 100 meter, waardoor het een ideale keuze is voor elk avontuur. Of u nu wandelt, fietst of gewoon de wereld verkent, dit horloge helpt u de tijd bij te houden.

Meistersinger Neo Plus kopen bij Saffier

Wilt u graag een Meistersinger Neo Plus kopen? In onze webshop én winkel kunt u terecht voor de Neo Plus collectie en natuurlijk voor vele andere horloges uit andere series van Meistersinger. Heeft u vragen over de Meistersinger Neo Plus collectie of over andere specifieke modellen? Neem gerust contact met ons op, wij geven u graag advies!