Toont alle 5 resultaten

Meistersinger Pangaea

Meistersinger Pangea horloges behoren tot de meest iconische en gerespecteerde uurwerken ter wereld. Het verhaal van Meistersinger begon in 2001, toen horlogemaker Manfred Brassler een nieuw type horloge wilde maken. Geïnspireerd door Duitse Meistersinger horloges uit het begin van de 20e eeuw, creëerde Brassler een moderne update met een uurwerk met één hand. De Meistersinger Pangaea was geboren. Tegenwoordig worden Meistersinger Pangea horloges vereerd om hun eenvoudige schoonheid en onberispelijk vakmanschap. Het merk is trouw gebleven aan zijn roots en gebruikt alleen de beste materialen en uurwerken om elk uurwerk te creëren. Met een Meistersinger Pangea om je pols kun je erop vertrouwen dat je een stukje vakmanschap bij je draagt.

Meistersinger Pangaea Day Date horloges

Als u op zoek bent naar een prachtig en tijdloos horloge, dan zijn de horloges in de Meistersinger Pangaea collectie wellicht wat voor u. De Meistersinger Pangaea horloges staan bekend om hun tijdloze en elegante design gemaakt van hoogwaardige materialen die nooit uit de mode raken. In de Meistersinger Pangaea collectie bevinden zich de Pangaea Day Date horloges. Bij Saffier juwelier kunnen wij de Pangaea Day Date leveren in het rood, geel en groen.

De Meistersinger Pangaea 365

De Pangaea collectie is een van de meest populaire collecties van het horlogemerk dat bekend staat om zijn horloges met 1 wijzer. Bij Saffier juwelier hebben wij een breed aanbod aan Meistersinger Pangaea horloges, waaronder de Meistersinger Pangaea 365. Dit is een model dat gelimiteerd is tot maar 200 stuks, dit zorgt ervoor dat het horloge extra gewild is. Dit Meistersinger Pangaea 365 horloge heeft een historische look mede door de ivoorkleurige wijzerplaat en het systeem met maar 1 wijzer waar Meistersinger om bekend staat.

Meistersinger Pangaea kopen bij Saffier Juwelier

Wilt u graag een Meistersinger Pangaea horloge kopen? In onze webshop én winkel kunt u terecht voor de Pangaea collectie en natuurlijk voor vele andere horloges uit andere series van Meistersinger. Heeft u vragen over de Meistersinger Pangaea collectie of over andere specifieke modellen? Neem gerust contact met ons op, wij geven u graag advies!