Toont alle 3 resultaten

Maurice Lacroix Eliros

Maurice Lacroix Eliros horloges zijn niet alleen geweldig vanwege hun uiterlijk, maar ook vanwege hun praktische bruikbaarheid. De saffier juwelier is een zeer uniek en stijlvol Maurice Lacroix Eliros horloge dat voor veel verschillende gelegenheden gedragen kan worden. Het heeft een zeer elegante en verfijnde look die perfect is voor elke vrouw die een statement wil maken. Het Maurice Lacroix Eliros horloge is ook erg praktisch. Het heeft een datumfunctie en een secondewijzer, waardoor het perfect is voor degenen die onderweg de tijd willen weten. Het Maurice Lacroix Eliros horloge is een geweldig horloge dat perfect is voor elke vrouw die een statement wil maken. Bent u op zoek naar een Maurice Lacroix Eliros horloge, dan moet u zeker eens kijken bij de saffier juwelier. Het is een geweldig horloge waarmee u zich zeker zult onderscheiden van de massa.

Het verhaal achter de Eliros

Maurice Lacroix is ​​een Zwitsers uurwerk bedrijf dat werd opgericht in 1975. Het bedrijf produceert zowel quartz- als mechanische horloges en staat bekend om het gebruik van innovatieve technologieën en materialen. Maurice Lacroix-horloges worden wereldwijd gedistribueerd en het merk is sterk aanwezig in Europa, Azië en Amerika. De Maurice Lacroix Eliros is een horlogelijn die in 2006 werd geïntroduceerd. De Eliros-lijn is geïnspireerd op art deco design en heeft ingewikkelde wijzerplaten en kasten. Maurice Lacroix biedt een breed scala aan Eliros-horloges, zowel heren- als damesmodellen. De geschiedenis van Maurice Lacroix en de Eliros-horlogelijn is een verhaal van Zwitsers vakmanschap en innovatie. Maurice Lacroix loopt al meer dan 40 jaar voorop in het maken van horloges en de Eliros-lijn belichaamt de toewijding van het merk aan kwaliteit en design. Als u op zoek bent naar een Maurice Lacroix-horloge, is de Eliros-lijn een geweldige plek om uw zoektocht te beginnen.

Maurice Lacroix Eliros kopen bij Saffier Juwelier

Saffier Juweliers is officieel Maurice Lacroix dealer in Nederland. In onze webshop en winkel kunt u terecht voor de Eliros collectie en vele andere horloge uit andere series van Maurice Lacroix. Heeft u vragen over de Maurice Lacroix Eliros collectie of specifieke modellen? Neem gerust contact met ons op.