Toont alle 8 resultaten

Maurice Lacroix Eliros

Maurice Lacroix Eliros horloges zijn niet alleen geweldig vanwege hun uiterlijk, maar ook vanwege hun praktische functies. Elk Eliros horloge is uniek en heeft een uniek design die in elke gelegenheid gedragen kan worden. De uurwerken van deze stijlvolle tijdmeters combineren traditionele uurwerktechnieken met de nieuwste technologieën. Gezien het Zwitserse erfgoed is er aandacht besteed aan elk detail, van geborstelde wijzers tot gedurfde indexen en van ingewikkelde gravures op bezels tot horlogekasten die zijn bezet met diamanten. 

Het verhaal achter de Eliros

Maurice Lacroix is ​​een Zwitsers uurwerk bedrijf dat werd opgericht in 1975. Het bedrijf produceert zowel quartz- als mechanische horloges en staat bekend om het gebruik van innovatieve technologieën en materialen. Maurice Lacroix horloges worden wereldwijd gedistribueerd en het merk is sterk aanwezig in Europa, Azië en Amerika. De Maurice Lacroix Eliros is een horlogelijn die in 2006 werd geïntroduceerd. De Eliros lijn is geïnspireerd op art deco design en heeft ingewikkelde wijzerplaten en kasten. 

De Eliros Chronograph

In de Eliros collectie van het Zwitserse merk Maurice Lacroix bevinden zich vele soorten horloges, zo ook de Eliros Chronograph horloges. Deze stijlvolle dames- en heren horloges beschikken naast hun luxueuze uiterlijk ook over een chronograaf functie. Wij beschikken bijvoorbeeld over een Maurice lacroix Eliros Chronograph horloge. Dit model beschikt over een grijze wijzerplaat die bezet is met Romeinse cijfers. De lederen horlogeband is te sluiten met een gespsluiting.

Maurice Lacroix Eliros kopen bij Saffier Juwelier

Saffier Juweliers is officieel Maurice Lacroix dealer in Nederland. In onze webshop en winkel kunt u terecht voor de Eliros collectie en vele andere horloges uit de andere series van Maurice Lacroix. Heeft u vragen over de Maurice Lacroix Eliros collectie of specifieke modellen? Neem dan gerust contact met ons op.