Toont alle 4 resultaten

Maurice Lacroix Fiaba

Maurice Lacroix presenteert met trots hun Fiaba collectie, die bestaat uit luxueuze, maar verfijnde uurwerken die zijn ontworpen om de geest van de moderne vrouw te vangen. Deze horloges hebben een elegante en vrouwelijke esthetiek met gedetailleerde wijzerplaten en een breed scala aan componenten. Zoals saffierglas, edelstalen banden, diamanten en parelmoer. Maurice Lacroix heeft ervoor gezorgd dat het zich bij deze collectie zowel op stijl als op functionaliteit heeft gericht, door functies in te bouwen zoals waterbestendigheid tot 50 meter en Zwitserse kwartsuurwerken voor nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.

De Fiaba Date horloges

De horloges in de Fiaba collectie zijn allemaal gemaakt van kwalitatieve materialen en hebben een mooi design. Sommige van deze dames horloges beschikken ook over extra functies, zoals een date functie of een maanfase. Bij Saffier Juwelier in Rijssen hebben wij een groot aanbod aan Fiaba Date horloges waaronder de Fiaba Date van 32 millimeter. Het horloge heeft een zilverkleurige wijzerplaat die afgewerkt is met blauwe wijzers en Romeinse cijfers.

Koop uw Maurice Lacroix Fiaba bij Saffier Juweliers

Saffier Juweliers biedt een divers aanbod aan Maurice Lacroix horloges uit verschillende families, waaronder de Maurice Lacroix Fiaba familie. Bent u op zoek naar een Fiaba horloge van Maurice Lacroix? Bent u geïnteresseerd in een Maurice Lacroix Fiaba horloge neem dan gerust contact met ons op.