Toont alle 4 resultaten

Maurice Lacroix Aikon Tide

Maurice Lacroix Aikon Tide horloges zijn gemaakt van duurzame materialen zoals 316L staal en hightech keramiek en delen het design van de Maurice Lacroix Aikon collectie. De Maurice Lacroix Aikon Tide heeft ook een kroon systeem met dubbele pakking dat stevig wordt vastgeschroefd om water, zand en andere elementen die het horloge mogelijk kunnen beschadigen, buiten te houden. Een van de beste eigenschappen van de Maurice Lacroix Aikon Tide is dat het een plastic kristal gebruikt in plaats van glas. Dit komt omdat plastic breukvaster is dan glas, waardoor het minder snel breekt als het valt of wordt geraakt. Hierdoor is de Maurice Lacroix Aikon Tide een van de meest duurzame getijden horloges op de markt.

Duurzame Horloges

Maurice Lacroix is ​​een Zwitserse horlogemaker die zich inzet voor duurzame praktijken. De Aikon Tide-horloges van het bedrijf zijn gemaakt van gerecycled plastic uit de oceaan. Dit plastic wordt verzameld door oceaan opruiming organisaties en vervolgens schoongemaakt en verwerkt tot de horloge componenten. De horloges zijn ook gecertificeerd door Ocean Conservancy, een organisatie die zich inzet voor de bescherming van de oceaan. Maurice Lacroix is ​​slechts één voorbeeld van een bedrijf dat gerecyclede materialen gebruikt om producten te maken. 

Maurice Lacroix Aikon Tide horloges kopen bij Saffier Juwelier

Saffier Juweliers is official Maurice Lacroix dealer in Nederland. In onze webshop en winkel kunt u terecht voor de Aikon Tide collectie en vele andere horloge uit andere series van Maurice Lacroix. Heeft u vragen over de Maurice Lacroix Aikon collectie of specifieke modellen? Neem gerust contact met ons op.