Toont alle 2 resultaten

Maurice Lacroix Aikon Tide

Maurice Lacroix Aikon Tide horloges zijn gemaakt van duurzame materialen zoals 316L staal en hightech keramiek en delen het design van de Maurice Lacroix Aikon collectie. De Maurice Lacroix Aikon Tide horloges hebben ook een kroon systeem met dubbele pakking dat stevig wordt vastgeschroefd om water, zand en andere elementen die de horloges mogelijk kunnen beschadigen, buiten te houden. Een van de beste eigenschappen van de Maurice Lacroix Aikon Tide is dat het een plastic kristal gebruikt in plaats van glas. Dit komt doordat plastic breukvaster is dan glas, waardoor het minder snel breekt als het valt of wordt geraakt. Hierdoor is de Maurice Lacroix Aikon Tide een van de meest duurzame getijden horloges op de markt.

Duurzame Horloges

Maurice Lacroix is ​​een Zwitserse horlogemaker die zich inzet voor duurzame praktijken. De Aikon Tide horloges van het bedrijf zijn gemaakt van gerecycled plastic uit de oceaan. Dit plastic wordt verzameld door organisaties die de oceaan opruimen en het plastic vervolgens schoonmaken en verwerken tot de horlogecomponenten. De horloges zijn ook gecertificeerd door Ocean Conservancy, een organisatie die zich inzet voor de bescherming van de oceaan. 

Maurice Lacroix Aikon Tide Mahindra Racing

De Aikon Tide collectie is de duurzamere variant van de originele Aikon serie. De collectie bestaat uit een breed kleurenpalet aan soortgelijke horloges. In samenwerking met het Indiase Mahindra Automotive, is er een schitterend horloge ontstaan. De Maurice Lacroix Aikon Tide Mahindra is een stijlvol zwart horloge met rode accenten. Naast de originele zwarte band krijgt u ook een rode band.

Maurice Lacroix Aikon Tide horloges kopen bij Saffier Juwelier

Saffier Juwelier is officieel Maurice Lacroix dealer in Nederland. In onze webshop en winkel kunt u terecht voor de Aikon Tide collectie en vele andere horloge uit andere series van Maurice Lacroix. Heeft u vragen over de Maurice Lacroix Aikon collectie of specifieke modellen? Neem dan gerust contact met ons op.