Toont alle 13 resultaten

Maurice Lacroix Aikon

De geschiedenis van Maurice Lacroix begint in 1975 als Desco von Schulthess AG, het is een bedrijf dat sinds 1961 voor andere merken in het Jura-stadje Saignelégier horloges produceert, de merknaam op een wijzerplaat drukt en in Oostenrijk op de markt brengt. De naam Maurice Lacroix is deels fictie; een directielid van Desco von Schulthess had als achternaam Lacroix, de voornaam Maurice werd gekozen omdat het zo fijn vertrouwd klonk.

Iconische Maurice Lacroix horloges

De Aikon collectie is gebaseerd op een ander succesvol Maurice Lacroix ontwerp uit de jaren negentig: de Calypso. De naam Aikon is de fonetische weergave van het Engelse woord icon: icoon. Met zo’n naam moet het horloge ook wel echt iconisch zijn, en dat is het. De Maurice Lacroix Aikon horloges vallen direct op vanwege hun krachtige, strakke vormen in combinatie met de mooie platte horlogekast. De Aikon is er voor zowel dames als heren, waarbij kleine verschillen het onderscheid maken. Het meest herkenbare aan de Maurice Lacroix Aikon zijn toch wel de zes ‘armen’ op de lunette. Deze zijn heel typerend voor het model en al vele malen geïmiteerd. Bij Saffier houden wij ontzettend van de stijl van de Maurice Lacroix. Ons aanbod bestaat uit diverse horloges uit diverse horloges uit de Maurice Lacroix familie. Modelreeksen uit deze familie zijn onder andere de Aikon Automatic Chronograph, Date, Lady Date, Date Diamond en de Lady Mother of Pearl.

Maurice Lacroix Aikon Automatic

De Aikon collectie is een van de meest bekende collecties van het Zwitserse merk. De Aikon horloges herbergen een quartz, automatisch of een mechanisch uurwerk. Een van de favorieten onder horlogeliefhebbers is de Aikon Automatic 39 mm. Het bekende model is gemaakt met de typische Aikon uitstraling in combinatie met een populaire wijzerplaat in de kleur groen. Naast de edelstalen band wordt dit horloge ook geleverd met een groene lederen band.

Koop uw Maurice Lacroix Aikon bij Saffier Juweliers

Saffier Juweliers biedt een divers aanbod aan Maurice Lacroix horloges uit verschillende families, waaronder de Maurice Lacroix Aikon familie. Bent u op zoek naar een Aikon horloge van Maurice Lacroix? Dan bent u bij Saffier Juweliers dus aan het juiste adres!