Toont alle 3 resultaten

Maurice Lacroix Pontos

De geschiedenis van Maurice Lacroix begint in 1975 als Desco von Schulthess AG. Het is een bedrijf dat sinds 1961 voor andere merken in het Jura stadje Saignelégier horloges produceert, de merknaam op een wijzerplaat drukt en in Oostenrijk op de markt brengt. De naam Maurice Lacroix is deels fictie: één van de directieleden van Desco von Schulthess had als achternaam Lacroix, de voornaam Maurice werd gekozen omdat het zo fijn en vertrouwd klonk. Saffier Juweliers is officieel dealer van Maurice Lacroix en biedt een divers aanbod aan Maurice Lacroix horloges van verschillende families, waaronder de Maurice Lacroix Pontos. Bent u op zoek naar een prachtig Pontos horloge van Maurice Lacroix? Dan bent u bij Saffier Juweliers aan het juiste adres.

Perfectie en precisie in ieder model

De Maurice Lacroix Pontos collectie is één van de stoerste en sportiefste lijnen binnen de familie. Innovatie, traditie en vakmanschap gaan hand in hand bij Pontos. De horloges hebben technisch geavanceerde uurwerken waarbij wordt gestreefd naar perfectie en precisie. Qua uitstraling zijn de Maurice Lacroix Pontos horloges ook in perfecte balans. De horloges zijn op indrukwekkende wijze voorzien van prachtige robuuste details. De collectie bestaat uit horloges met een grote diversiteit aan stijlen, u heeft keuze uit een grote hoeveelheid materialen en kleuren. Dit ietwat robuuste horloge is geschikt voor zowel casual als bij een net pak.

De Maurice Lacroix Pontos Day Date

In de Pontos collectie van het Zwitserse merk Maurice Lacroix bevinden zich vele soorten horloges, zo ook de Pontos Day Date horloges. Deze stijlvolle dames- en heren horloges beschikken naast hun luxueuze uiterlijk ook over een Day Date functie. Wij beschikken bijvoorbeeld over een edelstalen Pontos Day Date horloge. Dit model beschikt over een blauwe wijzerplaat die afgewerkt is met een day date functie.

Maurice Lacroix Pontos horloge kopen bij Saffier juweliers

Maurice Lacroix staat bekend om zijn prachtige horloge designs en hoogwaardige kwaliteit. De ongekende klasse en zorg waarmee de Maurice Lacroix collecties zijn ontwikkeld, ziet u terug in ieder model. Van de zeer luxe Aikon collectie tot aan de quartz horloges uit de Eliros collectie. Saffier Juweliers is officieel Maurice Lacroix dealer in Nederland. Naast een hele collectie Maurice Lacroix Pontos horloges, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor vele andere horloges van diverse grote merken. Heeft u nog vragen over de Maurice Lacroix Pontos of andere modellen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!