Toont alle 27 resultaten

Omega Seamaster

Omega is tegenwoordig één van de allergrootste horlogeproducenten ter wereld. Omega ontstond al in 1848, op dat moment hield de oprichter zich voornamelijk bezig met de assemblage van zakhorloges. In 1894 werd een nieuw uurwerk gepresenteerd dat de naam Omega kreeg. Vanuit het Zwitserse Biel is Omega door de jaren heen blijven groeien en werd het ene na het andere bijzondere horloge ontwikkeld. Ook wordt het Omega horloge gedragen door James Bond en vindt tijdmeting op de Olympische spelen plaats met Omega. Daarbij heeft het merk een voortrekkersrol op het gebied van uurwerk en vormgeving met keramische kasten in verschillende kleuren. De huidige collectie aan horloges van Omega bestaan uit modellen in verschillende families waaronder de Omega Seamaster familie waarvan diverse horloges bij Saffier Juweliers verkrijgbaar zijn.

Duikhorloges

De Omega Seamaster is de oudste collectie van het Zwitserse merk. Het eerste Seamaster horloge kwam al in 1948 op de markt. De Omega Seamaster horloges zijn klassieke duikhorloges van topkwaliteit. Door de jaren heen heeft Omega de Seamaster reeks continu uitgebreid. Namen in deze reeks zijn de Omega Seamaster Aqua Terra 150M, de Diver 300M en de Planet Ocean 600M. Met een horloge uit de Seamaster collectie kunt u gerust alle watersporten beoefenen die u maar wilt. Met diverse andere en nieuwere modellen van de Omega Seamaster kunt u als hobby of beroepsduiker nog dieper duiken.

Omega Seamaster kopen bij Saffier Juweliers

Saffier Juweliers is officieel Omega dealer in Nederland en kan u zodoende een groot aanbod aan zowel dames- als herenhorloges uit de verschillende huidige collecties leveren. Ons aanbod aan Omega Seamaster horloges bestaat uit diverse dames- en heren horloges. Naast deze en  modellen uit de Omega Seamaster collectie bieden wij ook modellen uit de SpeedmasterConstellation en De Ville familie aan. Bekijk het aanbod online of bezoek onze winkel.