Omega Seamaster

Toont alle 24 resultaten

Categorieën

Prijs

- €

Omega is tegenwoordig één van de allergrootste horlogeproducenten ter wereld. Omega ontstond al in 1848, op dat moment hield de oprichter zich voornamelijk bezig met de assemblage van zakhorloges. In 1894 werd een nieuw uurwerk gepresenteerd dat de naam Omega kreeg. Vanuit het Zwitserse Biel is Omega door de jaren heen blijven groeien en werd het ene na het andere bijzondere horloge ontwikkeld. Welbekend is het Omega Speedmaster horloge dat het eerste en nog steeds enige horloge is dat op de maan is geweest. Ook wordt het Omega horloge gedragen door James Bond en vindt tijdmeting op de Olympische spelen plaats met Omega. Daarbij heeft het merk een voortrekkersrol op het gebied van uurwerk en vormgeving met keramische kasten in verschillende kleuren. De huidige collectie aan horloges van Omega bestaat uit modellen in verschillende families waaronder de Omega Seamaster familie waarvan diverse horloges bij Saffier Juweliers verkrijgbaar zijn.

Duikhorloges

Omega Seamaster is de oudste collectie van het Zwitserse merk. Het eerste Seamaster horloge kwam al in 1948 op de markt. De Omega Seamaster watches zijn klassieke duikhorloges van topkwaliteit. Door de jaren heen heeft Omega de Seamaster reeks continu uitgebreid. Namen in deze reeks zijn de Omega Seamster Aqua Terra 150M, de Diver 300 M de Planet Ocean 600M en de Bullhead. Met een horloge uit de Seamaster collectie kunt u gerust alle watersporten beoefenen die u maar wilt. De modellen zijn allen opgewassen tegen een druk van minstens 15 bar of 150 meter, dit geldt voor de Aqua Terras en Bullhead modellen. Met diverse andere en nieuwere modellen van de Omega Seamaster kunt u als hobby- of beroepsduiker nog dieper duiken.

Omega Seamaster kopen bij Saffier Juweliers

Saffier Juweliers is officieel Omega dealer in Nederland en kan u zodoende een groot aanbod aan zowel dames- als herenhorloges uit de verschillende huidige collecties leveren. Ons aanbod aan Omega Seamaster horloges bestaat uit diverse dames- en heren horloges. De Omega Seamaster is een prachtig dames horloge met karakter en elegantie, uitgevoerd met een stalen band en kast welke versierd is met een donker parelmoer wijzerplaat gezet met diamanten. Met de Seamaster Diver 300m Co-Axial Master Chronometer heeft Omega de collectie geüpdatet met het beste innovatie en ontwerp. Dit 42 mm-model is gemaakt van roestvrij staal en beschikt over een blauwe keramische rand met een wit geëmailleerde duikschaal. De wijzerplaat is blauw en is voorzien van een datumvenster om 6 uur. Het horloge is bevestigd op een roestvrijstalen armband. De Omega Seamaster Planet Ocean 600m Co-Axial Master Chronometer is bestand tegen water tot wel 600 meter diepte. Het model beschikt over krasbestendig saffierglas en een blauwe keramische wijzerplaat met Arabische cijfers. Daarnaast is er een datumvenster aanwezig op 3 uur. De armband van het uurwerk is gemaakt van roestvrij staal en heeft een uitschuifbare omslagsluiting.

Naast deze en overige modellen uit de Omega Seamaster collectie bieden wij ook modellen uit de SpeedmasterConstellation en De Ville familie aan. Bekijk het aanbod online of bezoek onze winkel.