Toont alle 6 resultaten

Omega De Ville

Omega is een van de meest iconische horlogemakers in de geschiedenis van de horlogerie. De Omega De Ville horloges behoren tot een van hun bekendste collecties. Elk Omega De Ville uurwerk is luxueus en van hoge kwaliteit dankzij de aandacht die aan elk detail wordt besteed door de deskundige vakmensen van Omega. Omega De Ville horloges worden aangedreven door zeer nauwkeurige kwarts bewegingen en veel modellen zijn ook uitgerust met Omega’s Co-Axial Escapement-technologie, die de nauwkeurigheid en stabiliteit van het horloge verbetert. Bij Saffier Juwelier in Rijssen hebben we een uitgebreid assortiment van de mooiste Omega De Ville horloges.

Omega De Ville Prestige horloges

Omega De ville Prestige horloges zijn elegant en tijdloos, met een geschiedenis die teruggaat tot de jaren 60. De De Ville collectie werd al snel een van de meest iconische collecties van het merk. Tegenwoordig is de Omega De Ville nog steeds een van de meest populaire Omega collecties, dankzij het ingetogen ontwerp en het onberispelijke vakmanschap. De Omega De Ville Prestige is verkrijgbaar in verschillende materialen en stijlen, van klassiek goud tot een Omega horloge van edelstaal

Omega De Ville kopen bij Saffier Juwelier

Saffier Juweliers is officieel Omega dealer in Nederland. In onze webshop en winkel kunt u terecht voor de De Ville collectie en vele andere horloges uit andere series van Omega. Heeft u vragen over de Omega De Ville collectie of specifieke modellen? Neem dan gerust contact met ons op.