Toont alle 13 resultaten

Omega Speedmaster

Het Zwitserse merk Omega mag zich officieel manufactuur noemen. Omega maakt al sinds 1848 mechanische horloges waarbij alle onderdelen in eigen huis worden gemaakt. Door de Zwitserse fabrikant uit Biel is de horlogewereld door de jaren heen subtiel veranderd. Op het unieke uurwerk ‘co-axial échappement’ dat bijna in ieder horlogemodel van het merk te vinden is, rust een patent en behoeft amper onderhoud. Omega zelf noemt de horloge ontwerpen ‘strak, eenvoudig en evenwichtig’. Sinds de oprichting van het merk heeft het vele ontwikkelingen doorgemaakt en door de jaren heen zijn Omega horloges wereldberoemd geworden. Zo bracht het merk het eerste waterdichte horloge op de markt, werden Omega horloges gedragen bij ruimtemissies en door James Bond en verzorgt het merk de tijdmeting op de Olympische spelen. De huidige collectie aan horloges bestaat uit modellen in verschillende Omega families waaronder de Omega Speedmaster familie waarvan diverse horloges bij Saffier Juweliers verkrijgbaar zijn.

Speedmaster Moonwatch

De Omega Speedmaster is bekend bij iedere horlogeliefhebber. Veelal wordt de Speedmaster geassocieerd met de eerste maanlanding in juli 1969 waarbij het horloge door de bemanning van het ruimteschip werd gedragen. De Omega Speedmaster Moonwatch was dan ook het eerste horloge op de maan. De Omega Speedmaster is getuige geweest van nog meer bijzondere evenementen en de collectie bestaat uit vele soorten modellen. De Speedmaster modellen worden niet beïnvloed door magnetische straling van huishoudelijke apparaten en weerstaan de sterke magneetvelden. In de collectie vindt u nauwkeurige quartz horloges met analoge of digitale aanduidingen, chronografen met opwind kalibers en modellen met moderne coaxiale kalibers. Daarnaast brengt Omega regelmatig limited editions uit van de geliefde Speedmaster.

Omega Speedmaster kopen bij Saffier Juweliers

Saffier Juweliers is officieel Omega dealer in Nederland en kan u zodoende een groot aanbod aan zowel dames- als herenhorloges uit de verschillende collecties leveren. Zo kunt u bij ons terecht voor de Omega Speedmaster Professional Moonwatch voorzien van een zwarte wijzerplaat en lederen band. Deze Speedmaster is standaard voorzien van een bijpassende armband van leer en een glasplaat van Saffier. De Omega Speedmaster Moonwatch Chronograph ‘Dark Side of the Moon’ is een model van 44,25 mm welke is voorzien van een zwarte leren riem met een geel rubberen binnenwerk. Naast deze en overige modellen uit de Omega Speedmaster collectie bieden wij ook modellen uit de SeamasterConstellation en De Ville familie aan. Bekijk het aanbod online of bezoek onze winkel.