Toont alle 12 resultaten

Omega Constellation

Het Zwitserse merk Omega mag zich officieel manufactuur noemen. Omega maakt al sinds 1848 mechanische horloges waarbij alle onderdelen in eigen huis worden gemaakt. Mede dankzij de Zwitserse fabrikant uit Biel, is de horlogewereld door de jaren heen veranderd. Op het unieke uurwerk ‘co-axial échappement’ – dat bijna in ieder horloge te vinden is – rust een patent en behoeft amper onderhoud. Omega zelf noemt de horloges ‘strak, eenvoudig en evenwichtig’. Sinds de oprichting van het merk heeft Omega vele ontwikkelingen doorgemaakt en door de jaren heen zijn de horloges van Omega wereldberoemd geworden. Zo bracht het merk onder andere het eerste waterdichte horloge op de markt, werden Omega horloges gedragen bij ruimtemissies, door James Bond én verzorgt het merk de tijdmeting op de Olympische Spelen. De huidige collectie horloges bestaat uit modellen uit verschillende Omega families, waaronder de Omega Constellation. In het assortiment van Saffier Juweliers vindt u verschillende horloges van deze familie.

Omega’s eerste serie

De vier klauwtjes op 3 en 9 uur, een gouden ster en een geïntegreerde horlogeband; dat zijn de belangrijkste kenmerken van de Omega Constellation. De Omega Constellation was het eerste in de serie geproduceerde horloges van Omega. Tot op heden staat de Omega Constellation symbool voor precisie en elegantie. De Constellation was 30 jaar lang vrij klassiek, maar inmiddels een stuk sportiever. In de Omega Constellation familie zijn er ontelbaar veel modellen; kleine dameshorloges van edelstaal, middelgrote bicolor horloges en grote gouden horloges met een diamantzetting.

Omega Constellation kopen bij Saffier Juweliers

Saffier Juweliers biedt een divers aanbod aan Omega horloges uit verschillende families, waaronder de Omega Constellation. Wij zijn official Omega dealer in Nederland en in onze webshop en winkel kunt u terecht voor diverse horloges uit de Omega Constellation familie. Ook voor horloges uit andere Omega families bent u bij Saffier Juweliers aan het juiste adres!