Toont alle 4 resultaten

Breitling Superocean

Breitling kent zijn oorsprong in Zwitserland waar het merk in 1884 door de op dat moment 24-jarige Leon Breitling werd opgericht. Breitling staat bekend als meetinstrument voor professionals in de industriële- en sport industrie en in de militaire wereld. Het merk is tegenwoordig wereldberoemd dankzij de kunst van het maken van bijzondere chronografen. Het merk staat natuurlijk bekend om haar piloten- en duikhorloges maar maakt daarnaast ook horlogemodellen met een meer bescheiden design. Breitling horloges zijn met precisie ontworpen en dankzij de veelzijdige collectie is er voor ieder wel een Breitling horloge geschikt. Bij Saffier Juweliers heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan vele soorten modellen Breitling horloges waaronder modellen uit de Breitling Superocean familie.

Professioneel duikhorloge

De Breitling Superocean is het duikhorloge van Breitling dat in 1957 door het merk werd geïntroduceerd. Inmiddels behoort dit horloge al meer dan 60 jaar tot het portfolio van Breitling. Dankzij een waterdichtheid tot wel 2000 meter, precisie op chronometerniveau en een heliumventiel is dit horloge zeer interessant voor zowel de professionele duiker als hobbyduiker. Waar de eerste modellen nog beschikten over kunststof horlogeglas, zijn de Superocean modellen tegenwoordig voorzien van krasbestendig saffierglas. In de Breitling Superocean collectie vindt u een divers palet aan verschillende afzonderlijke modellen.

Breitling Superocean kopen bij Saffier Juweliers

Saffier Juweliers is officieel Breitling dealer in Nederland, u kunt bij ons terecht voor een aanbod aan verschillende horloges uit de Breitling collecties. Het aanbod aan Breitling Superocean horloges varieert aan modellen die tussen de 200 en 2000 meter waterdichtzijn waarbij de kleinste uitvoering een diameter van 36 mm heeft en de grootste een diameter van 44 mm. De kasten van de Superocean horloges bestaan uit edelstaal, waarbij een aantal varianten over een zwarte coating beschikken. In het assortiment van Saffier Juweliers vindt u diverse Breitling Superocean Heritage, Heritage II en Superocean Automatic modellen.

Naast de modellen uit de Breitling Superocean collectie bieden wij ook modellen uit de Breitling Aviator, Avenger, Chronomat, Professional, Navitimer en Premier collectie aan. Bekijk online ons aanbod of bezoek onze winkel.