Toont alle 22 resultaten

Breitling Superocean

Breitling kent zijn oorsprong in Zwitserland waar het merk in 1884 door de op dat moment 24-jarige Leon Breitling werd opgericht. Breitling staat bekend als meetinstrument voor professionals in de industriële- en sport industrie en in de militaire wereld. Het merk is tegenwoordig wereldberoemd dankzij de kunst van het maken van bijzondere chronografen. Het merk staat natuurlijk bekend om haar piloten- en duikhorloges, maar maakt daarnaast ook horloge modellen met een meer bescheiden design. Breitling horloges zijn met precisie ontworpen en dankzij de veelzijdige collectie is er voor ieder wel een Breitling horloge geschikt. Bij Saffier Juweliers heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan vele soorten modellen Breitling horloges waaronder modellen uit de Breitling Superocean familie.

Professioneel duikhorloge

De Breitling Superocean is het duikhorloge van Breitling dat in 1957 door het merk werd geïntroduceerd. Inmiddels behoort dit horloge al meer dan 60 jaar tot het portfolio van Breitling. Dankzij een waterdichtheid tot wel 2000 meter, precisie op chronometer niveau en een heliumventiel is dit horloge zeer interessant voor zowel de professionele duiker als hobby duiker. Waar de eerste modellen nog beschikten over kunststof horlogeglas, zijn de Superocean modellen tegenwoordig voorzien van krasbestendig saffierglas. In de Breitling Superocean collectie vindt u een divers palet aan verschillende afzonderlijke modellen.

Breitling Superocean 42 en 44 mm

Houdt u van de vorm en het design van de vernieuwde Superoceans? Dan bent u niet de enige, de Breitling Superoceans zijn er in vele maten en kleuren. Zo zijn ze beschikbaar in 36, 42 en 44 millimeter. Als u meer houdt van een horloge dat voor de gemiddelde pols ideaal is, dan is een Breitling Superocean van 42 of 44 millimeter een goede keus. Bij Saffier Juwelier hebben wij deze Breitling Superoceans beschikbaar in een breed aanbod aan verschillende kleuren.

Breitling Superocean kopen bij Saffier Juweliers

Saffier Juweliers is officieel Breitling dealer in Nederland, u kunt bij ons terecht voor een aanbod aan verschillende horloges uit de Breitling collecties. Het aanbod aan Breitling Superocean horloges varieert van modellen die tussen de 200 en 2000 meter waterdicht zijn, waarbij de kleinste uitvoering een diameter van 36 mm heeft en de grootste een diameter van 44 mm. De kasten van de Superocean horloges bestaan uit edelstaal, waarbij een aantal varianten over een zwarte coating beschikken.Naast de modellen uit de Breitling Superocean collectie bieden wij ook modellen uit de Breitling Aviator, Avenger, Chronomat, Professional, Navitimer en Premier collectie aan. Bekijk online ons aanbod of bezoek onze winkel. Heeft u nog vragen over een horloge uit deze collectie? Neem dan gerust contact met ons op