Toont alle 15 resultaten

Breitling Premier

Breitling is in 1884 opgericht in Zwitserland door de destijds 24-jarige Léon Breitling. Het merk staat sinds het moment van oprichting bekend om haar meetinstrumenten voor professionals in onder andere de sport-, industriële en militaire wereld. Saffier Juweliers is als officieel dealer, hét adres voor Breitling Premier horloges. De modellen die wij beschikbaar hebben op de website kunt u ook bij ons in Rijssen bewonderen.

Sterk luchtvaart imago

De eerste Breitling Premier horloges werden in de jaren 40 geïntroduceerd. Deze horloges werden als elegante tegenhanger gemaakt van de overwegend sportieve chronograaf horloges die Breitling altijd heeft gemaakt. Geen horlogemerk heeft zo’n sterk luchtvaart imago als Breitling. Je zou kunnen zeggen dat het horlogehuis uit Grenchen in de lucht geboren is, want wie kijkt naar de geschiedenis van het merk komt heel veel innovatieve en zeer belangrijke tijdsinstrumenten tegen die gedragen en gebruikt worden door piloten.

De Breitling Premier B01

In deze unieke collectie van Breitling vindt u onder andere de Breitling Premier B01 Chronograph. Dit horloge heeft een retro-modern uiterlijk met stijlvolle details. Dit Breitling Premier B01 horloge beschikt over een kalfsleren band die is te sluiten door gebruik te maken van de vouwsluiting. De horlogekast heeft een diameter van 42 millimeter en is gemaakt van edelstaal. Het B01 uurwerk is te bezichtigen door het transparante saffierkristal aan de achterzijde van de horlogekast.

Breitling Premier kopen bij Saffier Juweliers

Bij Saffier Juweliers heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan vele soorten modellen Breitling horloges. Wij beschikken over diverse Breitling families en de Breitling Avenger, Aviator, Chronomat, Navitimer, Premier, en de Superocean collecties zijn een deel van ons aanbod. De chronografen staan centraal in de collecties van Breitling. Als u op zoek bent naar een stijlvol Premier horloge of een tijdmeter uit een andere collectie, neem dan gerust contact met ons op.