Toont alle 3 resultaten

Breitling Premier

Breitling is in 1884 opgericht in Zwitserland door de destijds 24-jarige Leon Breitling. Het merk staat sinds het moment van oprichting bekend om haar meetinstrumenten voor professionals in onder andere de sport-, industriële en militaire wereld. Saffier Juweliers is als officieel dealer, hét adres voor Breitling Premier horloges. Alle modellen die u op de website ziet, kun u ook in het echt bekijken in onze winkel. Bent u dus op zoek naar een Breitling Premier? Kom dan langs bij Saffier Juweliers.

Sterk luchtvaartimago

De eerste Breitling Premier horloges werden in de jaren ’40 geïntroduceerd. Deze horloges werden als elegante tegenhanger gemaakt van de overwegend sportieve chronograaf horloges die Breitling altijd heeft gemaakt. Geen horlogemerk heeft zo’n sterk luchtvaartimago als Breitling. Je zou kunnen zeggen dat het horlogehuis uit Grenchen in de lucht geboren is, want wie kijkt naar de geschiedenis van het merk komt heel veel innovatieve en zeer belangrijke tijdinstrumenten tegen die gedragen en gebruikt worden door piloten.

Breitling Premier kopen bij Saffier Juweliers

Bij Saffier Juweliers heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan vele soorten modellen Breitling horloges. Onze families in het assortiment zijn Breitling Aerospace, Avenger, Chronomat, Colt, Galactic, Navitimer, Premier en Superocean. De chronografen staan centraal in de collectie van Breitling. De Chronomat is een beroemde moderne creatie en de Navitimer – één van de beroemdste chrono’s allertijden – is het icoon van het huis. Bent u op zoek naar een Breitling Premier? In onze webshop én winkel kunt u terecht voor de Breitling Premier collectie en natuurlijk voor de vele andere horloges uit ons assortiment. Heeft u vragen over de Breitling Premier collectie of andere specifieke merken of modellen? Neem gerust contact met ons op, wij geven u graag advies.