Toont alle 10 resultaten

Breitling Chronomat

Breitling horloges staan ​​bekend om hun elegantie en de Breitling Chronomat horloges zijn niet anders. De Breitling Chronomat lijn bevat enkele van de mooiste Breitling horloges, met een scala aan kleuren en stijlen om uit te kiezen. Breitling Chronomat horloges zijn ook ontworpen om goed te presteren, met een verscheidenheid aan functies die ze perfect maken voor elke gelegenheid. Of u nu op zoek bent naar een dresswatch of een sporthorloge, Breitling Chronomat is de perfecte optie voor u. En bij Saffier Juweliers bieden we met trots een grote selectie Breitling Chronomat horloges waaruit u kunt kiezen. Dus als u op zoek bent naar een Breitling horloge dat zowel mooi als functioneel is, dan is een Breitling Chronomat de perfecte keuze voor u.

De chronomat zijn interessante verhaal

Breitling chronomat horloges hebben een lange en interessante geschiedenis. Breitling werd in 1884 opgericht door Leon Breitling in St. Imier, Zwitserland. Breitling werd bekend om zijn precisie-instrumenten en het Breitling chronomat horloge werd voor het eerst geïntroduceerd in 1941. De Breitling chronomat was ontworpen om zeer nauwkeurig en duurzaam te zijn en werd snel populair bij piloten en andere avonturiers. De Breitling chronomat werd in de jaren 70 geüpdate met een nieuwe kast en uurwerk, en blijft een van de meest populaire Breitling horloges tot de dag van vandaag.

Breitling Chronomat bij Saffier Juweliers

Saffier juweliers is officieel dealer van Breitling, en daar zijn we trots op. Saffier beschikt ook over de Breitling Chronomat collectie. De Chronomat 32 mm is een bijgewerkte versie van het origineel, met een strak nieuw ontwerp dat zeker oude en nieuwe Breitling fans zal aanspreken. Heeft u nog vragen over onze Chronomat horloges of over de andere Breitling collecties? Neem dan gerust contact met ons op.