Professional

Toont alle 5 resultaten

Breitling Professional

De Breitling Professional collectie bij Saffier juweliers is zeer uitgebreid en heeft sportieve horloges die bij iedereen passen. Breitling staat bekend om zijn hoge kwaliteit en duurzaamheid, en de Breitling Professional collectie is daarop geen uitzondering. Of u nu op zoek bent naar een casual horloge voor dagelijks gebruik of een meer verfijnd model voor speciale gelegenheden, in de Breitling Professional-collectie vindt u zeker een horloge dat bij uw stijl past. Saffier juweliers biedt met trots een uitgebreide selectie Breitling Professional-horloges aan en we zijn ervan overtuigd dat u het perfecte horloge zult vinden dat aan uw behoeften voldoet. Bezoek ons ​​vandaag nog in rijssen om ons volledige assortiment Breitling Professional-horloges te bekijken, of bestel online.

Het verhaal achter de Professional

Breitling is een Zwitserse horlogemaker die werd opgericht in 1884. Breitling’s Professional-collectie is een lijn horloges die is ontworpen voor de luchtvaart en verkenning van de ruimte. De collectie omvat de Breitling Emergency, die is uitgerust met een microzender die een noodsignaal kan uitzenden; de Breitling Aerospace, het eerste digitale horloge dat door NASA werd gecertificeerd voor ruimtevluchten; en de Breitling Cosmonaute, die werd gedragen door astronaut Scott Carpenter tijdens zijn ruimtemissie in 1962. Breitling’s Professional-collectie heeft een lange geschiedenis van innovatie en verkenning en blijft de grenzen verleggen van wat mogelijk is in het maken van horloges.

Breitling Professional kopen bij Saffier

Wilt u graag een Breitling Professional kopen? In onze webshop én winkel kunt u terecht voor de Professional collectie en natuurlijk voor vele andere horloges uit andere series van Breitling. Heeft u vragen over de Breitling Professional Collectie of over andere specifieke modellen? Neem gerust contact met ons op, wij geven u graag advies!