Toont alle 13 resultaten

Breitling Professional

De Breitling Professional collectie bij Saffier juweliers is zeer uitgebreid en heeft sportieve horloges die bij iedereen passen. Breitling staat bekend om zijn hoge kwaliteit en duurzaamheid, en de Breitling Professional collectie is daarop geen uitzondering. Deze collectie bestaat uit horloges die er sportief uitzien en vele handige functies hebben. Saffier Juwelier biedt met trots een uitgebreide selectie Breitling Professional horloges aan in onze winkel in Rijssen en op onze webshop.

Het verhaal achter de Professional

Breitling Professional horloges zijn al vele jaren favoriet bij horlogeliefhebbers vanwege hun stijlvolle ontwerp en superieure constructie. Gemaakt van de beste materialen en met Breitling’s vermaarde aandacht voor detail, voegen Breitling Professional horloges elegantie en stijl toe aan elke outfit. De Breitling Professional collectie heeft een lange geschiedenis van uitmuntendheid.

Breitling Professional Endurance Pro.

De Breitling Professional collectie bestaat uit een uitgebreide verzameling aan sportieve horloges. Zo ook de Breitling Endurance Pro horloges, deze horloges zijn beschikbaar in een hoop verschillende kleuren, zoals rood, groen, blauw en geel. De horloges zien er sportief uit en hebben meerdere handige functies. Deze horloges beschikken allemaal over een rubberen band waarvan de kleur matcht met de horlogekast.

De Breitling Professional Emergency.

De Breitling Professional collectie bestaat uit horloges die ideaal zijn voor sporters en avonturiers. Breitling heeft met de Breitling Professional Emergency een aantal horloges gelanceerd die levensreddend kunnen zijn. In deze horloges bevindt zich een PLB (Personal Locator Beacon), hiermee kan er in nood op land, zee en in de lucht een noodoproep gedaan worden. Ook hebben deze Breitling Professional horloges een herlaadbare batterij, een minizender met een dubbele frequentie en een geïntegreerd antenne systeem.

Breitling Professional kopen bij Saffier

Bent u geïnteresseerd in een Breitling Professional horloge? In onze webshop én winkel kunt u terecht voor de Professional collectie en natuurlijk voor vele andere horloges uit de andere series van Breitling. Heeft u vragen over de Breitling Professional Collectie of over andere specifieke modellen? Neem dan gerust contact met ons op, wij geven u graag advies!