Avenger

Toont alle 8 resultaten

Breitling Avenger

Professionele tijdmeters gemaakt voor échte professionals, dat is de Breitlig Avenger collectie. De horloges van deze collectie zijn zowel geschikt voor piloten als duikers. Daarom zijn de horloges dag én nacht goed afleesbaar en tegelijkertijd zijn de heel robuust. De Avenger horloges hebben stuk voor stuk een kast die bijzonder goed bestand is tegen schokken en buitengewoon waterdicht is; afhankelijk van het model zijn ze tot wel 3000 meter water bestand. Saffier Juweliers biedt een divers aanbod aan Breitling horloges uit verschillende families, waaronder de Avenger serie. Bent u op zoek naar een Avenger horloge van Breitling? Bekijk dan het prachtige aanbod van Saffier Juweliers.

Professioneel horloge voor duikers én piloten

Breitling is wereldberoemd dankzij de kunst van het maken van chronografen en tevens zeer bekend om de piloten- en duikhorloges die het merk maakt. De collectie aan Breitling horloges is veelzijdig. Of u nou op zoek bent naar een uitgesproken stoer horloge of buitengewoon elegant horloge, Breitling heeft het allemaal. Als er één Breitling is die kracht uitstraalt, is het de Avenger. De Avenger collectie combineert de voordelen van pilotenhorloges met die van duikhorloges. Hiermee slaan ze dus een brug tussen de luchtvaart en het duiken. Functies als een chronograaf voor het stoppen van tijdsintervallen of een tweede tijdzone zijn zeer geschikt voor piloten. De Avenger collectie is voorzien van een indrukwekkende kast en extra dik reflectievrij glas. De collectie is gericht op personen met forse polsen, want met diameters van 43 tot 50 mm en dikte van maximaal 17,5 mm zijn de Avenger horlogers behoorlijk fors.

Breitling Avenger kopen bij Saffier Juweliers

Saffier Juweliers is official Breitling Avenger dealer in Nederland. In onze webshop en winkel kunt u terecht voor de Avenger collectie en vele andere horloge uit andere series van Breitling. Heeft u vragen over de Breitling Avenger collectie of specifieke modellen? Neem gerust contact met ons op.