Toont alle 3 resultaten

Ebel Wave 

Ebel Wave horloges zijn luxe uurwerken. Ze zijn vervaardigd uit alleen de beste materialen en ontworpen om een ​​statement te maken. Of je nu op zoek bent naar een verfijnd horloge voor je werk of een glamoureus accessoire voor een avondje uit, een Ebel Wave-horloge zal zeker de aandacht trekken. En bij Saffier juweliers hebben we een ruime keuze aan Ebel Wave horloges om uit te kiezen. Dus kom vandaag nog langs en vind het perfecte Ebel Wave horloge.

Het verhaal achter de Ebel Wave

Ebel Wave horloges zijn direct herkenbaar aan hun unieke design. Het golfachtige patroon op de wijzerplaat is niet alleen esthetisch mooi, maar heeft ook een functioneel doel. Door licht in verschillende richtingen af ​​te buigen, helpt de Ebel Wave verblinding te verminderen en maakt de wijzerplaat gemakkelijker leesbaar. De Ebel Wave werd voor het eerst geïntroduceerd in 1988 en werd al snel een van de meest iconische ontwerpen van het merk. Tegenwoordig blijft de Ebel Wave een van de meest populaire ontwerpen in de Ebel-collectie. Dankzij zijn tijdloze elegantie zal de Ebel Wave zeker nog jaren een klassieker blijven.

Ebel Wave kopen bij Saffier Juweliers

Saffier Juweliers is official Ebel dealer in Nederland. In onze webshop en winkel kunt u terecht voor de Wave collectie en vele andere horloge uit andere series van Ebel. Heeft u vragen over de Ebel Wave collectie of specifieke modellen? Neem gerust contact met ons op.