Toont alle 6 resultaten

Ebel Brasilia

Ebel Brasilia horloges behoren tot de mooiste horloge van Ebel. Maar wat veel mensen niet weten, is dat de brasilia familie een fascinerende geschiedenis heeft die in het begin van de 20e eeuw is ontstaan. In die tijd was een Zwitserse horlogemaker genaamd Eugène Blum op zoek naar een nieuwe manier om horlogekasten te maken. Hij kwam op het idee om roestvrij staal te gebruiken en begon te experimenteren met dit nieuwe materiaal. De experimenten van Blum waren succesvol en hij begon al snel horloges te vervaardigen. Het eerste Ebel Brasilia horloge werd uitgebracht in 1911 en werd al snel een hit bij het publiek. Het ontwerp van deze horloges was strak en modern, en ze waren zeer nauwkeurig. Tot op de dag van vandaag blijven de Ebel Brasilia horloges een populaire keuze.

Rechthoekige en unieke horloges

Ebel Brasilia horloges zijn ontworpen voor dames die de schoonheid van een vierkant horloge waarderen. De elegante lijnen van een Ebel Brasilia dameshorloge zorgen voor een chique uitstraling die perfect is voor elke gelegenheid. De vierkante vorm maken ze ook extreem comfortabel om te dragen, omdat het niet in de pols graaft zoals sommige ronde horloges kunnen.

Ebel Brasilia kopen bij Saffier juwelier

Bij Saffier Juwelier hebben we een brede selectie Ebel Brasilia horloges waaruit u kunt kiezen. Bovendien staat ons ervaren personeel altijd voor u klaar om u te helpen het perfecte horloge te vinden. De