Toont alle 6 resultaten

Ebel Discovery

Ebel horloges bestaan ​​al sinds 1911 en hebben in die tijd een reputatie opgebouwd voor het vervaardigen van hoogwaardige uurwerken. De Ebel Discovery collectie is een goed voorbeeld van deze toewijding aan kwaliteit, want elk Ebel Discovery horloge is gemaakt van eersteklas materialen en heeft een sportieve uitstraling die perfect is voor elke gelegenheid. 

Een grote variëteit aan Ebel Discovery horloges

In het assortiment van Saffier Juweliers vind je onder andere de prachtige Ebel Discovery lady. Dit horloge is voorzien van een parelmoeren wijzerplaat die bedekt is met krasbestendig saffierglas. De wijzerplaat is gemonteerd in een kast met een diameter van 33 mm. Een ander prachtig model uit ons schitterende aanbod is de Ebel Discovery Gent. Het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een luxueuze uitstraling.

De Ebel Discovery Automatic

De Ebel Discovery Automatic is een van de meest verfijnde uurwerken uit de collecties van het Zwitserse merk Ebel. Het Ebel Discovery Automatic 41 mm horloge heeft een automatisch uurwerk met een indrukwekkende gangreserve. Het horloge heeft een blauwe wijzerplaat die is afgewerkt met een datumvenster op de 6 uur positie. Naast dit automatische horloge heeft Saffier Juwelier een groot aanbod aan Ebel Discovery horloges.

Ebel Discovery Horloge kopen bij Saffier juwelier

Ebel horloges bestaan ​​al meer dan honderd jaar, en niet voor niets: het zijn prachtige stukken vakmanschap. Als je op zoek bent naar een prachtig nieuw horloge om aan je collectie toe te voegen, dan is een Ebel Discovery perfect. Bij Saffier Juwelier bent u aan het juiste adres voor vakkundig advies door onze experts. Heeft u nog vragen over een Ebel horloge of over de verzending hiervan? Neem dan gerust contact met ons op.