Toont alle 5 resultaten

Oris Propilot

De Oris Propilot collectie is een van de populairste collecties van het Zwitserse merk. In deze collectie bevinden zich horloges die gemaakt zijn van titanium en horloges die een open wijzerplaat hebben. De horloges in deze collectie hebben een moderne uitstraling en herbergen indrukwekkende uurwerken die mede door Oris zijn ontwikkeld. Naast dat deze horloges er schitterend uitzien, beschikken ze ook nog eens over handige functies. Tegenwoordig is er ook een Pro Pilot X collectie waarin skelet horloges en samenwerkingen met Disney te vinden zijn.

Oris Propilot Altimeter

De vernieuwde Oris Propilot Altimeter is verbeterd op vele punten, dankzij een nieuwe drukkast kan hij nu hoogtes meten tot 6.000 meter of 19.700 voet, afhankelijk van het model dat je kiest. Omdat Oris het uurwerk heeft ge├╝pgraded naar het dunnere Calibre 793, dat ook een grotere gangreserve van 56 uur heeft. Het horloge is 1 mm dunner dan de voorganger, omdat de kast is gemaakt van een baanbrekende koolstofvezel en PEKK-composiet die Oris voor het eerst gebruikt. Het nieuwe horloge weegt slechts 98 gram, een daling van 70 gram ten opzichte van het vorige model.

Oris Propilot kopen bij Saffier Juwelier

Heeft u interesse in een Oris horloge? Dan bent u bij Saffier Juwelier aan het goede adres, wij zijn officieel dealer van dit Zwitserse merk. Als u vragen heeft over een Oris Propilot horloge of over een van de andere collecties, neem dan gerust contact op met een van onze experts.