Toont alle 6 resultaten

Oris Propilot X

De Oris Propilot X collectie is een van de populairste collecties van het Zwitserse merk. In deze collectie bevinden zich horloges die gemaakt zijn van titanium en horloges die een open wijzerplaat hebben. De horloges in deze collectie hebben een moderne uitstraling en herbergen indrukwekkende uurwerken die mede door Oris zijn ontwikkeld. Naast dat deze horloges er schitterend uitzien, beschikken ze ook nog eens over handige functies.

Oris Propilot x Kermit

Samen met Disney heeft Oris een horloge gelanceerd met een bijzonder uiterlijk. Kermit The Frog van het ‘’Muppets’’ programma is terug te vinden op dit horloge waar normaal de datumfunctie zit. De wijzerplaat is eveneens groen gekleurd, wat de kleur van Kermit The Frog symboliseert. De reden achter dit horloge is dat Oris een keer wat anders wou, iets om een lach op je gezicht te krijgen. Het horloge is gemaakt van titanium en herbergt een Calibre 400. Elke eerste dag van de maand zie je Kermit the Frog in het datumvenster.

Oris Propilot x kopen bij Saffier Juwelier

Heeft u interesse in een Oris horloge? Dan bent u bij Saffier Juwelier aan het goede adres, wij zijn officieel dealer van dit Zwitserse merk. Als u vragen heeft over een Oris Propilot x horloge of over een van de andere collecties, neem dan gerust contact op met een van onze experts.