Toont alle 7 resultaten

IWC Portofino

De Zwitserse fabrikant International Watch Company – afgekort IWC – is één van de bekendste horlogefabrikanten ter wereld. Het manufactuur uit Schaffhausen werd vooral bekend door de pilotenhorloges uit de jaren ‘30 die hedendaags nog steeds tot het vaste portfolio van IWC behoren. Daarnaast zijn ook de andere horlogereeksen zoals de Portugieser, de Pilot en natuurlijk de Portofino ontzettend geliefd. Deze behoren tot de absolutie klassiekers en dragen bij aan de uitstekende reputatie die IWC geniet. In ieder uurwerk bevinden zich stuk voor stuk mechanische meesterwerken en wordt gebruik gemaakt van de uiteenlopende materialen van hoogstaande kwaliteit.

Stijlvolle en klassieke Portofino watches

De Portofino collectie is zowel klassiek als elegant en stijlvol te noemen. De horloges hebben allen een zeer stijlvol en luxueus design dankzij de ronde kasten van edelstaal of gepolijst goud. Naast de ronde kasten zijn de ranke feuille-wijzers en dunne indexen kenmerkend voor de horloges uit de Portofino collectie. Zowel de dames- als herenhorloges zijn stuk voor stuk pronkstokken. Daarnaast beschikken verschillende van de Portofino horloges over manufactuurkalibers met maanfaseaanduiding, gang reserve, een kalender of een tourbillon. Al deze onderdelen en eigenschappen maken dat de Portofino één van de succesvolste series van IWC is.

IWC Portofino kopen bij Saffier Juweliers

Bekijk het aanbod aan IWC Portofino horloges op onze website. Ook wanneer u op zoek bent naar aan IWC horloge uit een andere familie zoals de Portugieser of Pilot kunt u bij ons terecht. Bekijk onze webshop of breng een bezoek aan onze winkel waar wij u graag verder helpen.