Toont alle 6 resultaten

IWC Portofino

De Zwitserse fabrikant International Watch Company – afgekort IWC – is één van de bekendste horlogefabrikanten ter wereld. Het manufactuur uit Schaffhausen werd vooral bekend door de pilotenhorloges uit de jaren 30 die hedendaags nog steeds tot het vaste portfolio van IWC behoren. Daarnaast zijn ook de andere horloge reeksen zoals de Portugieser, de Pilot en natuurlijk de Portofino ontzettend geliefd. Deze behoren tot de absolute klassiekers en dragen bij aan de uitstekende reputatie die IWC geniet. In ieder uurwerk bevinden zich stuk voor stuk mechanische meesterwerken en wordt gebruikgemaakt van de uiteenlopende materialen van hoogstaande kwaliteit.

Stijlvolle en klassieke Portofino watches

De Portofino collectie is zowel klassiek als elegant en stijlvol te noemen. De horloges hebben allen een zeer stijlvol en luxueus design dankzij de ronde kasten van edelstaal of gepolijst goud. Naast de ronde kasten zijn de ranke feuille-wijzers en dunne indexen kenmerkend voor de horloges uit de Portofino collectie. Zowel de dames- als herenhorloges zijn stuk voor stuk pronkstukken. Daarnaast beschikken verschillende van de Portofino horloges over manufactuur kalibers met maanfase aanduiding, gang reserve, een kalender of een tourbillon. Al deze onderdelen en eigenschappen maken dat de Portofino één van de succesvolste series van IWC is.

De IWC Portofino Chronograph

Deze collectie van IWC is een van de meest stijlvolle collecties van het Zwitserse merk uit Schaffhausen. De collectie bestaat uit een groot deel prachtige horloges met een chronograph functie. Zo heeft de IWC Portofino Chronograph van 42 millimeter een datumvenster naast de chronograph functie. De wijzers en details van dit horloges zijn van 18 karaats roodgoud. Het horloge heeft een chronograph functie van seconden, minuten en uren. Naast dit elegante model hebben we bij Saffier Juwelier een breed aanbod aan IWC Portofino horloges.

IWC Portofino kopen bij Saffier Juweliers

Bekijk het aanbod aan IWC Portofino horloges op onze website. Ook wanneer u op zoek bent naar een IWC horloge uit een andere familie zoals de Portugieser of Pilot kunt u bij ons terecht. Bekijk onze webshop of breng een bezoek aan onze winkel waar wij u graag verder helpen.