Toont alle 5 resultaten

IWC pilot

De Zwitserse horlogefabrikant IWC Schaffhaussen wordt al sinds 1868 gedreven door grootse passie voor innovatie en technische vooruitgang. IWC is één van de meest vooraanstaande horlogemerken van Zwitserland maar ook in de rest van de wereld. De hoogstaande uurwerken van IWC combineren een prachtig design met precisie en details. Het merk kent een lange geschiedenis en biedt tegenwoordig een breed scala aan topstukken voor zowel heren als dames. Saffier Juwelier beschikt over diverse families waaronder de AquatimerPortofino, en Portugieser. Het horlogehuis werd wereldwijd bekend dankzij de pilotenhorloges die al sinds de jaren dertig tot het vaste portfolio van IWC behoren. Voor een ruim aanbod aan diverse modellen in de IWC Pilot familie, kunt u terecht bij Saffier Juweliers.

Het vliegtuig als inspiratiebron

De horloges in de IWC Pilot familie zijn allen geïnspireerd op het vliegtuig, één van de belangrijkste uitvindingen van de 20e eeuw. De modellenreeks bestaat uit diverse soorten horlogemodellen die allen hun naam te danken hebben aan legendarische vliegtuigen of beroemde piloten. De horloges beschikken over een kenmerkend en duidelijk design dat stamt uit de jaren 40. Zo heeft het horloge een donkere wijzerplaat met lichtgekleurde oplichtende indexen en zwaardvormige wijzers. Hierbij gaat IWC voor optimale afleesbaarheid. Karakteristiek is de pilotendriehoek op 12 uur. De IWC Pilot horloges combineren klassieke elementen met hoogstaande techniek. De serie bestaat ook uit chronografen met dezelfde kenmerken. De Pilot Watch Chronograph zijn beschermd tegen schadelijke magneetvelden dankzij gebruik van zacht ijzer.

IWC Pilot kopen bij Saffier Juweliers

Bij Saffier Juweliers bieden wij u een ruim aanbod aan diverse modellen uit de IWC Pilot collectie. In onze webshop en winkel kunt u terecht voor de horloges uit de Pilot serie en vele andere horloges van IWC.