Pilot

Toont alle 6 resultaten

IWC pilot

De Zwitserse horlogefabrikant IWC Schaffhaussen wordt al sinds 1868 gedreven door grootse passie voor innovatie en technische vooruitgang. IWC is één van de meest vooraanstaande horlogemerken van Zwitserland maar ook in de rest van de wereld. De hoogstaande uurwerken van IWC combineren een prachtig design met precisie en details. Het merk kent een lange geschiedenis en biedt tegenwoordig een breed scala aan topstukken voor zowel heren als dames. De diverse modellijnen van IWC worden families genoemd, daarin zijn zes families te onderscheiden waaronder de AquatimerPortofinoPortugieser en Pilot. Het horlogehuis werd wereldwijd bekend dankzij de pilotenhorloges die al sinds de jaren dertig tot het vaste portfolio van IWC behoren. Voor een ruim aanbod aan diverse modellen in de IWC Pilot familie, kunt u terecht bij Saffier Juweliers.

Het vliegtuig als inspiratiebron

De horloges in de IWC Pilot familie zijn allen geïnspireerd op het vliegtuig, één van de belangrijkste uitvindingen van de 20e eeuw. De modellenreeks bestaat uit diverse soorten horlogemodellen die allen hun naam te danken hebben aan legendarische vliegtuigen of beroemde piloten. De horloges beschikken over een kenmerkend en duidelijk design dat stamt uit de jaren 40. Zo heeft het horloge een donkere wijzerplaat met lichtgekleurde oplichtende indexen en zwaardvormige wijzers. Hierbij gaat IWC voor optimale afleesbaarheid. Karakteristiek is de pilotendriehoek op 12 uur. De IWC Pilot horloges combineren klassieke elementen met hoogstaande techniek. De serie bestaat ook uit chronografen met dezelfde kenmerken. De Pilot Watch Chronograph zijn beschermd tegen schadelijke magneetvelden dankzij gebruik van zacht ijzer.

IWC Pilot kopen bij Saffier Juweliers

Bij Saffier Juweliers bieden wij u een ruim aanbod aan diverse modellen uit de IWC Pilot collectie. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor diverse uitvoeringen van de IWC Pilot’s Chronograph, de IWC Big Pilot’s Watch en IWC Pilot’s Watch Automatic. De IWC Big Pilot’s Watch Edition Le Petit Prince beschikt over een kast diameter van 46 mm. Het prachtige horloge wordt aangedreven door een automatisch uurwerk en beschikt over een blauwe wijzerplaat met gangreserve indicator op 3 uur en een datumvenster op 6 uur welke zorgen voor een perfecte balans. Kenmerkend is het kastdeksel waarop u een gravure van de kleine prins met cape en zwaard vindt. IWC Pilot’s Watch Automatic 36 mm is in 2016 tijdens de Salon International de la Haute Horlogeserie (SIHH) gelanceerd en is het kleinste horloge uit de Pilot serie met een diameter van 36mm. Het uurwerk van dit horloge wordt automatisch aangedreven. Naast Arabische cijfers, beschikt het model over een blauwe wijzerplaat.

In onze webshop en winkel kunt u terecht voor de hiervoor genoemde en vele andere horloges uit de IWC Pilot serie. Ook voor horloges uit andere IWC families kunt u bij ons terecht.