Portugieser

Toont alle 10 resultaten

Categorieën

Prijs

- €

Uurwerk

Horlogeband

Kleur wijzerplaat

Waterdichtheid

IWC Portugieser

International Watch Company oftewel IWC, behoort tot de grote namen in de horlogebranche. De Zwitserse fabrikant kent een lange traditie en geschiedenis. IWC werd wereldwijd bekend dankzij de pilotenhorloges die al sinds de jaren 30 tot het vaste portfolio van het merk behoren. Ook andere dress watch-reeksen zoals de Portugieser, de Da Vinci en de Portofino behoren tot de absolute klassiekers in deze wereld. IWC verbindt in alle modelreeksen traditioneel met modern en gebruikt daarbij uiteenlopende materialen. Vanzelfsprekend zijn het de nauwkeurige uurwerken die zich in de mechanische meesterwerken bevinden.

Bij Saffier Juweliers kunt u terecht voor een ruim aanbod aan IWC horloges uit verschillende IWC families. In ons assortiment vindt u onder andere diverse horloges uit de IWC Portugieser reeks.

Portugese zeehelden

De naam ‘Portugieser’ heeft IWC ontleend aan de beroemde zeehelden Ferdinand Magellan, Vasco da Gama en Bartolomeu Dias. Deze zeehelden ontdekten de wereldzeeën met behulp van kaarten en nautische instrumenten. In de jaren dertig, ruim vijfhonderd jaar later, werd de IWC fabriek in Schaffhausen bezocht door twee Portugese zakenmannen. Door hen werd gevraagd om een polshorloge dat zo nauwkeurig moest zijn als een chronometer. Op dat moment, in 1939, werd de eerste IWC Portugieser geboren. De Portugieser modellen behoren nog steeds tot de klassiekers in de wereld van horlogerie. Dankzij het bijzondere vakmanschap en Zwitserse precisie is het uurwerk van internationale allure. De horloges zijn zowel elegant als tijdloos dankzij de bijzonder kastvorm, slanke lunette en direct herkenbare wijzerplaten met strakke wijzers. Alle horloges in de Portugieser reeks worden uitgevoerd met luxe behuizingen van edelstaal, platina en roodgoud.

IWC Portugieser horloge kopen bij Saffier Juweliers

Bij Saffier Juweliers presenteren wij met liefde de pure horlogerie die IWC heet. De IWC Portugieser familie in ons assortiment bestaat uit diverse klassieke en tijdloze horloges. De IWC Portugieser Chronograph is één van de meest gewilde Portugieser modellen dankzij het ontwerp en de kast van het horloge. In de wijzerplaat van het horloge zijn de wijzers, nummering en totaaltellers harmonieus geïntegreerd. De IWC Portugieser Automatic is gebaseerd op het eerste Portugieser model dat in de jaren dertig werd geïntroduceerd. Het horloge wordt aangedreven door een automatisch uurwerk en heeft een klassieke uitstraling.

Bent u op zoek naar een IWC Portugieser Chronograph, een Portugieser Automatic horloge of een ander Portugieser of IWC uurwerk? Bekijk dan het aanbod van Saffier Juweliers in onze webshop. Ook nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze winkel. Neem voor vragen gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar het perfecte IWC horloge.